Detta är en bild av mitt inre

lördag 17 september 2011

Straffet

Ibland önskar jag att jag vore smalare. Ibland önskar jag att jag inte behövde mat. Från och med nu ska jag inte önska sådana saker. Jag kan för tillfället inte äta. Knappt dricka. För då vänder sig magen i kramp. Jag känner ingen hunger alls, men man blir en aning matt av att inte få i sig något annat än ljummet vatten.

Detta är straffet för mina fåniga önskningar. Ett straff som nu utdömts vid ett särdeles dåligt tillfälle, då solen lyser, jag skulle gåpåstanochmysaochshoppa med mitt yngsta barn, vilket hon verkligen sett fram emot. Och dagen skulle ha avslutats tillsammans med goda vänner som lagar fantastisk mat.

Så här sitter jag och kallsvettas och surar och mår. Hur mår du? Bra, hoppas jag. Vad har du för trevliga planer? Orkar inte läsa runt och kolla, så informera mig gärna här nedan, gör mig lite glad. Eller lite mindre sur, i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Jag har hämtat min man vid flygplatsen. Det är väl iofs inte kul men inte tråkigt iheller. Eller? Nä, jag vet inte. Men jag mår bra. Tror jag. God bedring med aptit och humör!

  SvaraRadera
 2. Be careful what you wish for...
  Men krya!!!

  SvaraRadera
 3. Nä vad tråkigt! Det är inte alltid man vill att ens önskningar ska slå in. Krya på.

  Själv har jag köpt en ny ytterdörr o städat huset idag, inte så himla kul...

  SvaraRadera
 4. Usch då... :-( Inte kul för varken dig eller yngsta. Vi har varit på skördefest, fyra olika gårdar, simmat vid venusberget, ja alltså, bara jag, Mannen är rädd om kulorna. Nu ska vi fixa middag, ja, jag äter....., sen blir det en stund nere på berget och vi avslutar med soffan och brasmys. Önskar du vore med. KRAM

  SvaraRadera
 5. Men krya på dej
  Kan ju glädja dej med att det kanske ärnån form av influensa som går över tidigast efter 1 vecka

  Jag var skitkrasslig cirka 1 vecka, ungefär med dina symtom
  Och att ta sig ut i friska luften var inget att tänka på, så fort jag rörde mig höll jag på att spy

  SvaraRadera
 6. Jag vill också bli smalare, alla byxor sitter som korvskinn, jag fattar inte varför!? Men jag vill inte bli magsjuk som du stackare.
  Förutom tjock mage mår jag bra och idag har jag spelat fotboll, vilket är något som aldrig brukar hända i vanliga fall. Men det var ganska roligt när motståndet är 8-åringar!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Jag har skrivit tre blogginlägg idag. Det ena knäppare än det andra. Jag har tvättat 3 maskiner tvätt och köpt 4 hg plockgodis. Krya på dig!

  SvaraRadera