Detta är en bild av mitt inre

söndag 5 juni 2011

Festrapport och signalement

Festen var rolig. Jag förstod vad skåningarna sa. Jag förstod de övriga dialekterna också. Jag kände tre personer på festen, ändå pratade jag med minst tio till. Min övning i kallprat och mingel gick över förväntan. Jag var en äkta kärring och åkte hem innan klockan slagit tolv. I dag känner jag att det var ett bra beslut. Jag är "pigg som en lärka" som dottern brukar säga.

Ni har inte sett någon bild av mig, bara den på mitt inre. Det hjärnan inte vet fyller den med fantasi.
Jag är 165 cm lång. Väger 8-10 kilo för mycket, detta förmycket sitter mest på buk och byst. Enligt passet är jag cendré, vilket är ett finare ord för råttfärgat. Eftersom jag hamnat i slingträsket är jag nu mellanblond, håret är klippt i en kort page som når till hakan, typ. Bilden på mitt våfflade hår förvirrade även mig, jag är icke långhårig.

Passet säger att mina ögon är melerade, vilket egentligen betyder att de har en obestämd färg. På min näsa sitter glasögon, så diskreta bågar som möjligt. Jag gillar inte att behöva glasögon, trots att jag borde vant mig efter alla dessa år.

Om du kommer in i ett rum med mycket folk, är jag inte den du först lägger märke till.Jag ser extremt vanlig ut, förutom mina hartänder som sticker ut en aning.

Jag har storlek 37 i skor. Innan barnen kom var det 35-36. Min man säger att jag är snygg. Det finns ingen objektiv sanning i det påståendet. Men det är ju bra att han tycker det, eftersom han tvingas se mig varje dag.

Ja, det är ungefär så jag ser ut. Om någon nu undrade.

11 kommentarer:

 1. 8-10 kilo övervikt!! Jösses vilket drömläge... Det står cendré i mitt pass också, men jag är landsvägsfärgad. Klart han tycker du är snygg, för du är ju det!

  SvaraRadera
 2. Det är ungefär så jag har föreställt mig dig.

  Om det råkar finnas två osynliga i samma rum kanske vi har råkat hamna på samma tillställning. Det vore kul.

  SvaraRadera
 3. Visst är det underligt vilken bild man kan ha i huvudet av en person man inte har sett... /Vimsiga mamman..

  SvaraRadera
 4. Nej, jag protesterar! Det är klart att du ser ut som på bilden, det vet jag bestämt. I alla fall för mig.

  SvaraRadera
 5. Se hur man kan bedöma fel. Min bild av dig var en helt annan. Jag roar mig ofta med att göra bilder av människor. Ser jag dom så fantiserar jag om vilket liv dom har.
  Alltså när det gäller dig var noll rätt=IG
  Ha det så gott

  SvaraRadera
 6. Vad roligt det låter med 80-talsfest, och att prata med nya människor! Och vad kärringaktigt förståndig du var som var nykter och tidig! (?)
  Och ditt utseende låter väldigt sympatiskt, så jag kommer fortsätta att titta in här! :)

  SvaraRadera
 7. Det här verkar vara ett juste place. Hit kommer jag nog att återvända. Inom kort.

  SvaraRadera
 8. 80-tals fest är ju det roligaste som finns :-)

  SvaraRadera
 9. Vad härligt att mannen din tycker du är snygg! För det tror jag du är ändå!!

  SvaraRadera
 10. Du är säkert jätte fin,,,om inte annat så är du en helt ljuvlig person med världen härligaste och underbara humor och bara det gör att en person är vacker..Kram

  SvaraRadera
 11. Man hör på beskrivningen att du är snygg. Jag är också snygg, i fladdrande stearinljussken. det är något med det ljuset.

  SvaraRadera