Detta är en bild av mitt inre

lördag 4 juni 2011

Håll tummarna

I kväll kommer jag befinna mig utomhus efter 21.00. Håll tummarna för att tant inte vurpar igen. Jag ska på 30-års fest. Och 30 åringar brukar inte ha rullatorer, kryckor, stödförband eller andra tantattiraljer hemma, så jag måste hålla mig på benen.

Ett önskemål från värdinnan är att jag ska komma till festen i någon form av 80-tals outfit. Jag hade tänkt mig något rosa och svart och "våfflat" hår. Det är dock svårt att våffla håret med en arm. Men annars låter väl färgerna som lite 80-tal?

Pyjamasbyxor, volangblus, axelvaddar, pastell, tubsockor och pumps på fötterna är annars sådant jag förknippar med det årtiondet. Men något sådant finns inte längre i min garderob.

För övrigt är värdinnan från skåne och det kommer att komma massa skåningar på festen. Om det är något ord eller uttryck jag inte förstår, kan du tolka i efterhand åt mig då, Osloskånskan?

Som sagt, håll tummarna. Jag kommer vara spik nykter, men vis av förra veckan spelar det ingen roll gällande mitt balans sinne. Så kanske ska jag dricka på, eftersom det blir som det blir hur jag än gör..

5 kommentarer:

 1. Drick lite du, och du är helt rätt vad gäller färgerna :-) Ha så kul!

  SvaraRadera
 2. Ha det roligt framförallt!

  SvaraRadera
 3. Nu ska du ine hålla på att oroa dej, du ska ROA dej!! Ta ett par glas du och om du står på näsan kan du ju skylla på det!Ha kul!!

  SvaraRadera
 4. Vi hade 80-talsfest för några år sedan och alla såg ut som din beskrivning. Man hade nästan förträngt hur man såg ut på den tiden.

  Men ett glas vin eller två gör nog att du landar mjukare om du ramlar

  SvaraRadera
 5. Ett par glas är bra. När jag hade knäckt till min rygg på något tokigt sätt så jag såg ut som Ringaren i Notre Dames syster sa kotknackaren som tog hand om mig; så går du hem och tar två Ipren och ett glas vin (det var en fredag) så kommer du slappna av och det är precis vad du och din rygg behöver. Skål

  SvaraRadera