Detta är en bild av mitt inre

måndag 4 oktober 2010

Bryt

I dag bröt jag ihop. En aning. De av mig skrivna 5 A4 sidor som  i dag skulle lämnas in till universitetet försvann. Jag hade sparat dem. Jag hade faktiskt det. På datorn. Men något hände och de försvann. Funderar på att i fortsättningen skriva viktiga saker på skrivmaskin. Endast. Eller lägga mig ned och dö. Eller ta mig en whiskey och i morgon göra om flera dagars arbete på ett par timmar. Eller hoppa av den där jävla kursen.

Vilket alternativ skulle du välja?

15 kommentarer:

 1. Om du har sparat dem på datorn, helt säker så finns de där. I temporära filer kanske. Fast visst har du sökt på titeln redan? Vad jag skulle välja att göra? Ta whisky och göra om. Nä jag skulle ta flaskan champagne som står i kylen och sen göra om. LYCKA TILL.

  SvaraRadera
 2. Jag tipsar om att alltid, rutinmässigt spara en kopia på ett usbminne. det har räddat mig många gånger.
  Men det är ju kanske lite sent att komma med sådana tips nu...

  SvaraRadera
 3. Du vet vem du ska ringa! :)
  Å fixar det sig inte så får du väl ta några stadiga, snyta dig och komma igen!

  SvaraRadera
 4. Sidorna ligger säkert där men på fel ställe. Har du inte raderat dom måste dom väl det. Ta en whiskey och gå igenom varenda mapp!

  SvaraRadera
 5. usb minne...sen plockar du fram wirren :))

  SvaraRadera
 6. Leta först ta en Wirre sedan,,,,om du inte hittar den kan du bränna lite celler....

  SvaraRadera
 7. Fy fan, stackars. Jag förstår precis och även om det inte känns som om det är värt det, så blir du superstolt över dig själv när du fixat det. Håller tummarna för att du orkar. KRAM

  SvaraRadera
 8. Lätt att sitta här och säga hur, var, när.. men jag förstår din frustration. Själv skulle jag nog bara ge upp men jag säger i alla fall på´t igen!

  SvaraRadera
 9. Först tar du en stor virre o andas djupt innan du ger dig på att söka efter filerna. Dokumenten borde finnas på burken o imorgon köper ni en extern hårddisk som du kör automatisk backup på så att inget går förlorat om datorn kraschar. Att endast förlita sig på USB är inte helt säkert. Håller tummarna <3

  SvaraRadera
 10. GAAAAH!!! Jag hade lagt mig ned och dött DIREKT! (Fast först hade jag druckit en jäkla massa whisky!).

  SvaraRadera
 11. Surat, tjurat, svurit och suckat. Köp en kaka Fazers blå och börjat om på nytt... En sen kram till dig vännen :-)

  SvaraRadera
 12. Jag skrev om skiten. Inte ens kommunens snälla IT chef kunde hitta dokumenten i servern och då var det lika bra att göra om det. Han var så snäll så nu vågar jag aldrig säga ett ont ord om IT enheten igen (vilket jag gjort i något tidigare inlägg). Fast en del av det skrivna hade jag sparat på ett annat ställe så det fattades "bara" ett par sidor.Nu har jag hällt i mig ett halvt glas vin.Stress och sömnbrist i hop med alkohol är en intressant upplevelse...Tack för er support!

  SvaraRadera
 13. Man undrar hur sånt går till... men att hålla sig väl med IT-enheten kan vara bra för framtida behov av liknande karaktär

  SvaraRadera
 14. Jag brukar välja Whiskey-alternativet. Sedan brukar jag ondgöra mig över vilken pers jag genomlidet och stolt avsluta med att jag i alla fall klarade det i sista sekunden. Sedan brukar min bror eller min sambo kika lite på datorn och trolla fram det jag förlorat på två sekunder.

  Sedan brukar jag lägga mig ner och dö

  SvaraRadera
 15. Ibland bara hatar man datorer. Men du är ju kvinna, vi bryter ihop och kommer igen! Varma tankar till dej och ehhh... skål.

  SvaraRadera