Detta är en bild av mitt inre

fredag 1 oktober 2010

Systrar

I morse klädde jag mig i klänning och grå enaningöverknätstrumpor. På engelska overknee. Och tänkte på min syster. Hon som var en styv bonussyster men som inte längre finns i livet. Hon hade likadana strumpor som mina. Köpta vid samma tillfälle. Stora lilla L.

Men så tröstade jag mig med att jag har tre systrar i livet. 2 adopterade och en mer biologisk variant.

Hur har ni det mina kära systrar? Och alla ni andra? Som troget läser bloggen och som jag också känner någon form av samhörighet med. Hoppas ni mår alldeles utmärkt. Det är ju ändå fredag.

8 kommentarer:

 1. Ja du vännen, fredag eller inte, men det känns som om jag sitter och slickar på en lyktstolpe...annars bra! Vi har ju fått tillökning :-) Nattikram

  SvaraRadera
 2. Venus, smakar allt fortfarande metall? Det oroar mig en smula. Är mån om din hälsa. Fast just nu önskar jag att allt jag stoppar i mig skulle smaka aska, för jag stoppar i mig så väldigt mycket. Mat, godis, ost, vin, chips. Snart kan jag rulla fram..

  SvaraRadera
 3. TJoho..blir gla av era roliga kommentarer,..en fredagskväll som denna. Jag har just skalat och ätit en hel ananas...det var gott, men nu har jag blåsor i munnen! Go Helg!!Karina

  SvaraRadera
 4. Här känns det lite bättre. Planen är att sova l ä n g e imorgon

  SvaraRadera
 5. Jo, lite bättre. Men melankolin håller mig mer sällskap än mina tonåringar. Tyvärr, kan ha ett samband. Men jag är glad att jag har köpt mig en dator. Hade inte klarat mig utan. Oerhört korkat men sant. Och jag har två systrar, en tvilling och en stor/större på alla sätt. Inte någon relation helt problemfri, men det börjar bli ok. Ha en trevlig kväll, det som är kvar av den.

  SvaraRadera
 6. Singelmamman,fast en dator är ju mer än bara en dator. Det är ett sätt att kommunicera, ha kontakt, betla räkningar, leta info. Och en smula tröst när melankolin slår till..

  Oljekritan, en hel ananas?!

  Shamrock, sovmorgon botar det mesta.

  SvaraRadera
 7. Allt jag kan se är bara snor snor snor. Jag till och med drömmer om snor! Jag funderar på att sluta ge dom mat så att dom inte kan producera mer snor

  Hoppas du har mindre snor i ditt liv i alla fall!

  SvaraRadera
 8. Natosh, här är rätt snorfritt. Väldigt friskt egentligen. En av fördelarna med lite äldre barn är att dessa förkylningentaraldrigslut perioder blir färre och inte lika långa. Och att de allt oftare klarar sig långa stunder utan att kräva min uppmärksamhet.Just nu är det annat som gör mig trött och stressad.

  SvaraRadera