Detta är en bild av mitt inre

fredag 8 oktober 2010

Snö

Jag satt på mitt arbete. Alltså, på min arbetsplats, det var där jag satt. Och det började snöa. Inte utanför fönstret. Utan framför mina ögon. Då åkte jag hem. Tog ledigt.  Arbetsdagen var egentligen inte slut. Vad som orsakade flingorna vet jag inte. Kanske trötthet. Stress. En tumör. Eller bara behov av helg och ett glas vin. Vad vet jag. Men oavsett diagnos så tror jag inte att ett glas vin skadar. Vad tror ni?

12 kommentarer:

 1. Vin och vila är en oslagbar kombination. Men snö framför ögonen låter inte bra, fast vi kör inte på tumör, usch nej! Jag har ett svar hos mig ;-) Ha en bra kväll, kram!

  SvaraRadera
 2. Vännen, lite lågmäld och blyg mellan varven, det ät vi alla, även jag. Men inte för en sekund tror jag på att du är trist! No way! I så fall skulle jah inte hänga här ;-) Tror du Osloskånskan vill sova med röda eller gula lakan?

  SvaraRadera
 3. *suckÄ inte "ät", utan "är"!

  SvaraRadera
 4. Hoppas din helg blir fylld av vila, behagligt lugn o flera glas vin. Var rädd om dig <3

  SvaraRadera
 5. Vin är väl aldrig fel fast ihop med mina mediciner så kan det vara jäkligt fel speciellt om man dricker en hel flaska... Du kanske håller på att få denna jäkla förkylning som jag har dragit på mig.Jag är sjuk med stort S...

  SvaraRadera
 6. ja vanorna är olika - jag dricker aldrig vin - ej heller alkoholfritt sådant - vilket jag ju i och för sig skulle ha kunnat - skulle kunna - men den vanan har jag ej - jag är så ovanlig så jag är helnykterist - har varit så i hela mitt liv - det finns väl några till av den kategorien - men man får känslan att den kategorien inte har så många anhängare - om man utgår från vad som brukar vara vanligt - gängse - när man ser på tv - på vad som visas på tv...

  SvaraRadera
 7. Du kan nog till och med ta två utan risk för skadeverkan. Låt helgen bli lugn och avkopplande!

  SvaraRadera
 8. Nu är ju helgen nästan slut, men jag hoppas av du kopplat av och vilat, ätit choklad och smuttat lite vin.

  SvaraRadera
 9. Stödjer Cici...

  SvaraRadera
 10. läser detta på söndagskvällen men måste hålla med...lite vin skadar aldrig

  SvaraRadera
 11. Idag är det onsdag. Hoppas du tog ett glas vin. Eller två. Våra olika vanor kanske inte är så mycket att diskutera. Det handlar väl om att ta hand om sig och må bra. Var och en på sitt sätt.

  SvaraRadera