Detta är en bild av mitt inre

torsdag 11 augusti 2011

Kärringgöra

Nja. Det har gått sisådär med mitt mål att bli en äkta kärring. Sommaren har varit relativt fri från kärringfasoner. Jag har inte plockat en enda svamp, någon frukt och inte heller några bär. Jag har inte saftat och syltat, sytt, stickat eller organiserat sparade presentpapper. Jag har heller inte hutat åt andras barn eller satt upp arga lappar om attnufårdetvälbli litehyfsochordning.

Det mest kärringaktiga jag gjort är väl att gå omkring osminkad i bekväma kläder. Sedan har jag förstås med bister röst talat om för någon flicksnärta (det är ett ord en kärring skulle använda) på SJ kundtjänst att jag aldrig tänker resa med dem mer. Samtalet slutade med att jag skulle få ett värdebevis till nya resor och lite biocheckar, som plåster på såren. Värdebeviset tänker jag ge till någon jag inte gillar, att resa med SJ är icke lustfyllt. Biocheckarna tänker jag däremot behålla.

Vad har du gjort för kärringaktigt i sommar? Inspirera mig!

13 kommentarer:

 1. Jag har hotat en gubbe med stryk, gills det?

  SvaraRadera
 2. Aha, måste man göra såna där saker för att vara kärring? Jippie, då är jag inte nån kärring då.
  Fast sur o grinig kan jag ju bli hux flux, plockat svamp har jag ju faktiskt också gjort, bakat söta goda kakor också... Jävlar, är nog kärring ändå..

  SvaraRadera
 3. Jag har virkat en dörrmatta av äldstas stringtrosor, bakat sju blåbärs-knäck-pajer, druckit kärringdrinkar och talat om för polisen att jag vill ha ett allvarligt snack med killen som ring yngsta och utgett sig för att vara polis. Gills det? Jag tar gärna värdegrejerna från SJ, kan komma och hälsa på dig ;-)

  SvaraRadera
 4. Inte saftat, syltat, bakat eller skrivit arga insändare. Men gjort en polisanmälan (idag!) gällande telefontrakasseri (Tele 2) och snart åker julbroderiet fram!

  SvaraRadera
 5. Näpp inga kärringfasoner här heller,,trots mina snart 45 år..Kram

  SvaraRadera
 6. Jo då, jag har kärringaktigt gått upp "i tid" på morgnarna för att "man inte ska sova bort dagen". Men det är också allt.

  SvaraRadera
 7. Jag har gnällt som en kärring. Gills det?

  SvaraRadera
 8. Varit arg på yngre generationen, dom är överdrivet ordentliga och tråkiga....kram

  SvaraRadera
 9. Jag gapade på en annan kärring i affären när hon trängde sig före i kön.

  SvaraRadera
 10. Lippe, yes! Kärringgrej.

  Tant Björn, grattis! Kärring.

  Venus, japp. Kärringgrejer.

  Fru Hansson, julbroderi, riktigt kärringaktigt. Grattis!

  Susanne, säkert? Öva på!

  Singelmamman, ta vara på dagen. Äkta kärringinställning. Härligt!

  Fru Gårman, mnja. Det beror på vad gnället handlat om..

  Snäckskalsdalen, arg på yngre generation. Mycket bra!

  Chrissan, härliga takter!

  SvaraRadera
 11. Jag gissar att det mesta jag gör är kärringfasoner, konstigt vore det annars, kärring som jag är.

  SvaraRadera
 12. Inte mycket kärringaktigt har det väl blivit, om det inte räknas att jag just nu bakar Kärleksmums. Kanske lite kärringvarning på det.

  SvaraRadera
 13. Jag som alltid har trott att jag är den ungdomliga sorten, har kokat saft och sylt, håller på att sticka benvärmare, hade kofta både idag och igår för att jag frös, och tjatar på barnen om att rummen ska städas....

  Idag har jag storhandlat en fredag klockan halv åtta, jag köpte den billigaste pastan o majsen och hade med mig egna kassar att packa i.

  SvaraRadera