Detta är en bild av mitt inre

fredag 4 november 2011

Att skriva kreativt

Redaktören på den lillalilla tidningen skickade sig själv och resten av oss på redaktionen på en kortkurs i kreativt skrivande. Upplägget var opretantiöst och prestationsångestbefriande. Och allt var gott. Tills vi fick vår hemläxa till nästa träff. Vi ska skriva något om möte och skog. Då slog ångesten till.

Jaha. Jag är ingen skogsmänniska direkt. Och somliga dagar är jag tveksam till om jag tycker om människor. Har svårt att få i hop något på detta tema. I huvudet snurrar tankar på troll och träd och djur. Men inget kommer ner på papper.

Hjälp!!

7 kommentarer:

 1. Skriv om ett möte med en älg och hur du i panik slinter på en hal rot och sträcker ljumsken och att får spindelväv i ansiktet när du haltande försöker ta dig hem.
  Eller kanske om något annat.

  SvaraRadera
 2. Skog. Av skog gör man papper. Av papper gör man böcker. På bibliotek finns det böcker. Ett möte på ett bibliotek kanske? För ni skulle ju vara kreativa, väl?

  SvaraRadera
 3. Har läst högt för Mannen en stund nu, dina senaste inlägg. Han hälsar att du inte ska vara orolig, du är den smartaste av alla bloggkärringar han träffat, och det är ju ett antal... ;-) Kvällskram

  SvaraRadera
 4. Jag går ofta i skogen och möter inte bara rådjur och joggare.
  Ibland möter man sig själv också!

  Det fixar du!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 5. Du får väl skriva om hur du upplever ditt eget möte med skogen, att det inte direkt är av det positiva slaget.

  SvaraRadera
 6. http://www.youtube.com/watch?v=dA9OMQmnT60

  SvaraRadera
 7. Skriv att du inte gillar att möte skogen utan vill stanna hemma

  SvaraRadera