Detta är en bild av mitt inre

onsdag 2 november 2011

Tum och tå försäkring?

I går blev jag uppringd av en försäkringsförsäljare. Som sålde försäkringar för/mot bröstcancer. Han hann inte tala så länge innan jag la på luren, men nu ångrar jag mig lite. Hade så gärna velat veta:
 • Om man tecknar en sådan försäkring, är man garanterad att slippa bröstcancer då?
 • Om jag får bröstcancer genererar denna försäkring massa mer pengar än en försäkring som täcker hela mig?
 • Kommer det bli så i framtiden, att varje kroppsdel ska ha en egen försäkring? Om man missar att betala in sin tå försäkring så får man ingen ersättning för en bruten tå o.s.v. Och hur blir det om man är med om en otäck olycka där flera kroppsdelar blir skadade, kommer det bli tjafs mellan kroppsdelarnas olika försäkringsbolag då om vem som ska betala ut mest?
Ångrar att jag inte frågade honom allt detta. Någon annan som vet?

5 kommentarer:

 1. Om de ringer mig ska jag fråga sen berättar jag för dig

  SvaraRadera
 2. Jäklar!! Ringde från ACE idag, jag tror de heter det. Jag sa att jag var utförsäkrad redan och tänk!!! Då var inte jag så intressant längre!!! Ha en trevlig kväll sa han??

  SvaraRadera
 3. Ibland har man lite för brått helt enkelt. Synd att du inte frågade!

  SvaraRadera
 4. Börjar gå lite väl långt nu. Många kändisar har ju delar försäkrade. Allt från tår till ansikte. Säker många upp pumpade brudar som redan har den försäkringen du blev erbjuden.

  SvaraRadera
 5. Ha ha, jag har velat höra dig fråga allt det där :-)) Jag ska försäkra min mage i så fall, störst måste ju ge mest pengar, eller hur?

  SvaraRadera