Detta är en bild av mitt inre

fredag 25 november 2011

Tecken på trötthet

Detta är tecken på trötthet:
 • Gå till Ica för att köpa mjölk och komma hem med massa annat, men inte mjölk.
 • Önskemål om att bli allvarligt sjuk så att man blir tvingad till sängläge.
 • Att bli tårögd när man tittar på Idol. Inte för att det är så jävla tramsigt utan för att någon finnig människa sjunger en kärlekssång till en annan finnig människa.
Den sista punkten är nog ett tecken på extrem trötthet.

Annars önskar jag er alla en riktigt fin helg och i sentimental men uppriktig anda tacka för att ni läser och kommenterar fast jag själv är rätt kass på att plita ner ens ett enkelt hej till er.

11 kommentarer:

 1. Jag skriver listor för att komma ihåg allt i affären och läser listorna, kommer ändå hem utan allt jag skulle köpa och en del jag inte skulle köpa. Trött.
  Trevlig helg du med!

  SvaraRadera
 2. Min lista ligger hemma på köksbordet..

  SvaraRadera
 3. I så fall är jag nog också trött...tårarna trillade hejdlöst på mig när jag tittade på Idol o de som var mina favoriter var mindre bra än de andra idag. Knäppt!

  SvaraRadera
 4. Fniss! Jag lipade oxå till Idol och så glömde jag köpa mjölk i affären(kom hem med ett gäng advents stjärnor ist och de går ju inte att ha i kaffet,eller?)
  Skrattar igen kännande./ Sandra

  SvaraRadera
 5. Jag har haft saffran stående på inköpslistan fyra gånger nu utan att lyckas komma hem med det.

  SvaraRadera
 6. Om nummer ett är tecken på trötthet är jag kroniskt trött.
  Om nummer tre stämmer på dig tycker jag allvarligt synd om dig. Du borde få en månads tjänstledigt (med betalt såklart) och gå i ide.

  SvaraRadera
 7. Detsamma till dig och hoppas du får möjlighet att vila lite grann. det där med Ica ska jag prata med sambon om. Han måste vara jättetrött. han ska handla två saker och kommer hem med åtta men absolut inte det han skull gå iväg för
  Sköt om dig

  SvaraRadera
 8. Det där med allvarlig sjukdom känner jag igen. För då blir man ju fullständigt ansvarsbefriad från allt och det låter ju alldeles underbart!

  SvaraRadera
 9. Jag tror jag måste komma över med lite rabarbervin, en stock ****, lite rött och läppglans till tavlorna :-) Piggnaikram till trötter!

  SvaraRadera
 10. Jag har också varit för trött för att kommentera på bloggar ett tag, men nu tar jag mig i kragen och säger HEJ :)

  SvaraRadera