Detta är en bild av mitt inre

måndag 15 februari 2010

Fler medlemmar...

i republiken. Natosh är hovnarr, vilket gläder mig för om hon lyckas få en surkärring som mig att le så kommer hon lyckas med er andra också. A, som är född och uppväxt i Jämtland men numer boende i samma lilla mellansvenska håla som jag själv önskar uppdraget att vara Snygg (med stor bokstav, det var viktigt enligt henne.) Det låter bra, så slipper vi andra tänka på sådana ytliga ting. Förutom att A är snygg så kan hon även användas som lexikon när det gäller sångtexter. Hon kan hur många sångtexter som helst och framför dem tonsäkert.

Republiken går framåt!

4 kommentarer:

 1. Puh, vilken tur vi har att någon vill ta åt sig Snygguppdraget helt frivilligt. Det är ingen lätt uppgift har jag förstått.

  SvaraRadera
 2. Även jag är glad över att A tagit det uppdraget.Det är väldigt jobbigt att vara och hålla sig snygg. Skönt att man slipper. Hel och ren är ju kärringens paroll. Ofta ostruken och knapphändigt sminkad är min egen.

  SvaraRadera
 3. Oj, nu börjar jag känna pressen. Det kan hända att jag inte alltid kommer att kunna fullfölja mitt uppdrag och därför emellanåt vara tvungen att ta en time-out. Och helt enkelt vara ful.

  SvaraRadera
 4. A Snygg, jag ska hitta en vikarie åt dig som kan hoppa in vid behov. Känns det ok?

  SvaraRadera