Detta är en bild av mitt inre

torsdag 18 februari 2010

Jag står snart inte ut...

med vintern längre. Står inte ut med snön, kylan, alla klädlager som barnen och jag själv ska pälsa på oss. Står inte ut med narig hud och tågförseningar. Nästa människa som säger att det är så vackert ute klipper jag till. Jag hinner inte se det vackra för jag sitter inomhus och jobbar hela dagarna och när jag är ledig så har jag annat för mig än att glo på snön. Och ingen har jag att skylla på heller. Annars brukar det vara så skönt att ha en syndabock när något går en emot. För så där 10-20 år sedan var ju allt Ines Uusmanns fel, hallandstunnlar, internetanvändandet som bara var en modenyck m.m, men inte ens henne kan jag hålla anvarig för denna eviga vinter.
Ge mig ett vårtecken nu för faen!

3 kommentarer:

  1. Jag tycker om dig, det är ett vårtecken:)Puss//Monica

    SvaraRadera
  2. Men vad är det för klagan?! Det kan då inte vara någon från Övre Norrland, det hör jag det. Här vet vi att snön kommer att ligga till april någon gång. Det har hänt att det har snöat på midsommarafton. Det påstår i alla fall en av mina grannar, för det var innan jag flyttade från storstaden.

    SvaraRadera
  3. Cici, jag flydde från Jämtland samma dag som jag blev myndig. Det är ju inte Norrland, men snö hade vi, bl.a. snöade det på ett par skolavslutningar i juni.Jag flydde till lite sydligare breddgrader men inte tillräckligt sydliga märker jag nu.

    SvaraRadera