Detta är en bild av mitt inre

lördag 14 maj 2011

Fel liv?

Eftersom jag fastnat i slingträsket och har tunttrist skandinavhår så måste jag med jämna mellanrum uppsöka frisören. Enligt frisören kommer jag för sällan, enlig plånboken för ofta.

Så satt jag där och bläddrade i de glansiga magasinen. Och allt jag tyckte var snyggt i kläd och assecoarsväg var dyrdyra grejer som skulle passa på en kropp som inte fött två barn och slarvat med diet och träning.

Jag tänkte att jag har två alternativ:

1. Råna en bank, använda pengarna till någon sorts hälsohem och  operationer av vissa kroppsedelar och sedan frossa i vackra kläder.

2. Fortsätta leva i min småplufsiga kropp, ha tunn plånbok och sjava omkring i mina LindexHMsecondhand och en gång om året inköp av boutiqplagg.

Av någon anledning så valde jag alternativ två. Vet inte riktigt varför. Kanske för att det verkar skitjobbigt att råna en bank.

8 kommentarer:

 1. Haha! Alternativ ett verkar ju så mycket roligare. D.v.s när man väl passerat de tre första orden, och jag förstår, dit är det jobbigt nog!

  SvaraRadera
 2. :-)) Choklad framför TV:n låter mycket skönare än att råna en bank. Jag kör också på tvåan. KRAM

  SvaraRadera
 3. Ettan alla gånger. Menjag är för feg så det blir nog tvåan här med

  SvaraRadera
 4. Dessutom; vem faen klär i en rånarluva???

  SvaraRadera
 5. Klokt beslut tycker jag.Vad blir man lyckligast av i längden. Helt säkert är det Lindex byxorna
  Ha en bra kväll

  SvaraRadera
 6. Tänkte skriva något om att interners kläder inte är så snygga och att det i fängelser inte är kirurger som håller i knivarna men såg att Osloskånskan lagt den mycket viktiga synpunkten om rånarluvan. Redan där sprack det alltså...

  SvaraRadera
 7. Klart att du har valt rätt alternativ, men glöm inte att skippa dom där glansiga magazinen. Såg senast i kväll vilka fruktansvärda gifter som fanns i hårfärgningsmedel, förresten. Kanske dags att skippa dom också?

  SvaraRadera
 8. Men kan man inte leasa en bankrånare? Kanske söka efter en på Proffice.

  SvaraRadera