Detta är en bild av mitt inre

lördag 10 december 2011

I betraktarens öga

Huruvida omvärlden är skön eller ful, klok eller dum, ligger ju delvis i betraktarens öga. Efter att ha sovit i nästan 12 timmar i sträck och nu kunna se fram emot två dagar utan ett enda klockslag att passa så tycker jag att det finns en aning färre idioter i världen än bara häromdagen.

Om jag alltid var utsövd och ostressad kanske jag till och med skulle vilja ta hela världen i famn? Fast jag är osäker på om målet med mitt liv är att vara konstant positiv. Det skulle liksom inte vara jag.

8 kommentarer:

 1. Ha ha ha, vet du, jag läser alltid dina inlägg högt för Mannen :-) dagens höjdpunkt tycker han. Men du har rätt, allt är inte alltid så jäkla positivt, men bra att du fått sova! KRAM

  SvaraRadera
 2. De som är så där äckligt positiva hela dagen, de ljuger, tror jag!

  SvaraRadera
 3. Fortsätt vara du. Det är åtminstone jag tacksam för.

  SvaraRadera
 4. Nej Det viktiga är ju ändå att man är jag . Alltså sitt eget jag. tror nog att man skulle bli genomskådad snabbt

  SvaraRadera
 5. Tack för titten hos mig, jag gick nästan i spinn när jag såg att du kommenterat hos mig:)) Tack för det. Ja Montazami e nog roligare än vad hon själv fattar.

  Jag känner mig också lite bitchig efter en stressig vecka. Tyvärr kan jag aldrig sova så länge som du, det hade jag nog behövt!

  SvaraRadera
 6. Jag hade nog inte velat bli SÅ positiv så att jag ville famna hela världen. Fy fabian för att famna vissa säger jag bara. *örk-tvi-vale*
  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. förr i tiden brukade jag sova ikapp. Men det kan jag inte längre - undrar varför

  SvaraRadera
 8. Utsövd och Ostressad finns inte i min ordlista. Kanske skulle ta och lägga till dom? Tar med Positiv också när jag ändå är på gång. En bra början :)

  SvaraRadera