Detta är en bild av mitt inre

lördag 31 december 2011

Jag kommer inte vara otrogen nästa år heller

Några skäl till att jag inte kommer vara otrogen mot min make:
 1. Först och främst för att jag gillar min man, så klart.
 2. Sedan undrar jag hur jag skulle ha tid med något sådant.Tycker det är svårt att räcka till som det är, med jobb, föräldraskap, äktenskap och vänner. För många år sedan hade jag en chef som var otrogen mot sin fru. Han var sjukskriven rätt så ofta...
 3. Sedan undrar jag verkligen hur en eventuell älskare och jag skulle kunna hålla kontakten utan att bli avslöjade. Så fort det plingar i min mobil agerar döttrarna sekreterare och talar om att jag fått sms och vem det är ifrån. De hänger också gärna över axeln när jag sitter och skriver framför datorn.
 4. Jag tror inte heller att jag har tillräcklig med kondition att hålla igång två kärleksrelationer med all ansträngning som det kan innebära.
Så mitt nyårslöfte blir att jag inte heller nästa  år kommer att vara otrogen. Och jag kommer heller inte att banta, sluta snusa, vakta min vassa tunga eller något annat som gör livet tråkigare.
Gott Nytt År!

12 kommentarer:

 1. Precis som vi vill ha dig då ;-)
  Jag tippar på ett underbart 2012 för din del, KRAM!

  SvaraRadera
 2. Det där låter som ett bra upplägg. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Om din man blir svartsjuk nån gång kan du ju hänvisa till det här inlägget. ;)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det allra bästa är att du inte tänker sluta snusa. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 5. Ja, jag har alltid funderat över hur man orkar lägga så mycket energi på att försöka hålla en otrohet hemlig. Gud, jag har ju nog med att hitta energi till att stå rätt upp och ner ;-D
  God fortsättning

  SvaraRadera
 6. Hoppas ditt 2012 blir bra! Förstår din tanke, det verkar verkligen skitjobbigt!
  Jag har läst den boken nyss, som du läser nu!

  SvaraRadera
 7. Låter som om din make kan sova lugnt...
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 8. Sällar mig till din fanclub för äkta hälften. Finns inte ens i min tankevärld att svika honom o förresten finns det ju ingen bättre man så varför ge sig ut och leta? Det är vettigare att jag lägger energin på att vårda det jag har.

  SvaraRadera
 9. Ha, ha, kul nyårslöften:) Jag tycker också det verkar krångligt att va otrogen, tror jag sk-ter i det, dessutom så älskar jag min man!

  SvaraRadera
 10. Ha ha det var det bästa löfte jag hört. Det köper jag av dig för det lovar jag att jag kommer att hålla. Himmel vilket bestyr att ta sig en älskare. Nej det är bra som det är

  SvaraRadera
 11. Hahaha... bra formulerat löfte!! hittade just hit till din blogg. Sparar dig så jag hittar vägen tillbaka.

  SvaraRadera