Detta är en bild av mitt inre

måndag 11 januari 2010

Arga lappar

En viktig uppgift som kärringar har är att författa arga meddelanden som sätts upp i allmänna tvättstugor och trappuppgångar. Det kliar i fingrarna att få skriva en sådan lapp och sätta upp. Bekymret är att jag numer bor i ett eget (eller rättare sagt, bankens) hus. Så om jag plitar ner något argt om stökig hall eller ludd i torktumlaren så är detta ju riktat till mig själv eller min familj. Det är liksom inte lika roligt.

Kanske ska jag flytta till den stora staden igen och rensa upp i något slarvigt hyreshusområde?

8 kommentarer:

 1. Du kunde ju alltid sätta en lapp på brevlådan :o)

  SvaraRadera
 2. Varför inte sätta upp nåt på en allmän anslagstavla?
  Kärringars ord behöver spridas!!!

  SvaraRadera
 3. Pennelina och Ingersord, väldigt bra tips faktiskt. Fast det blir nog på en anslagstavla ty kärringar som skriver lappar brukar ju vara anonyma och min brevlåda är icke anonym.
  Osloskånskan, ja varför inte? Jag flydde Norrland så fort jag blev myndig för att slippa snö och kyla, men det är ju kallt och snöigt överallt i Sverige så varför inte frysa lite i Norge som omväxling.

  SvaraRadera
 4. Då kan du ha Lusekofta!!! Kofta är ett bra Kärringplagg.

  SvaraRadera
 5. Skriv lappar och stoppa i (eller på) grannarnas brevlådor. Utan avsändare förstås. Arga lappar ska vara anonyma, det ingår liksom i konceptet.

  Hälsningar en anonym stalker.

  SvaraRadera
 6. Vid närmare eftertanke känns lappar lite för lättvindigt! Vad om en elak blick som gör folk nervösa, och får dem att grubbla i dagar över vad de har gjort för fel?

  SvaraRadera
 7. Sätt upp lappar till familjen du! Och gärna en som det står "din mamma jobbar inte här" på.

  SvaraRadera