Detta är en bild av mitt inre

söndag 31 januari 2010

Award

Lairama har gett mig en award.


Hennes motivering lyder:
Du kämpar hårt för att vara en kärring, något du oftast klarar med bravur. Om någon tror att det är lätt att bli/ vara kärring ska de läsa din blogg. Det är minsann ett hårt jobb som kräver sin kvinna. Jag skrattar ofta och högt när jag läser det du skriver. Även du ska ta awarden som en uppskattning och bara göra utmaningen om du känner för det.

För ett halvår sedan hade jag inte läst någon blogg, visste inte att man kunde få en award och framförallt visste jag inte att man kunde känna så stark sympati med någon utan att ha mötts. Känna sympati för att man nått varandra genom det skrivna ordet. Det var bra att jag och Lairama möttes via en blogg och inte på riktigt. Hon kan liksom jag inte kallprata, hon är dålig på att ringa till sina vänner m.m. Vi hade nog om vi sett varandra aldrig vågat närma oss och hade vi vågat hade det hela runnit ut i sanden för ingen hade hunnit/orkat ringa den andre.
Men denna award innebär att jag ska berätta sju saker om mej själv. I går var jag på fest, idag har jag åkt pulka och gjort våfflor till mina egna och andras ungar så energin är inte på topp. Jag tänkte vara lat. Om ni som läser ställer varsin fråga, så svarar jag på den och då får ni ju veta sju saker om mig. Smart va!

3 kommentarer:

 1. Du var på fel fest igår. Jag repeterar: Fel fest!

  För övrigt är jag skeptisk till den där awarden. Den sprider sig som ett virus i alla bloggar. Vem ligger bakom? Varför hamnar den överallt? Jag bojkottade min. Hemskt vá?

  SvaraRadera
 2. Magda, jag vet att jag var på fel fest. Det har sina skäl att jag valde som jag valde men det tar jag sedan. Strongt att du bojkottade awarden, själv har jag aldrig fått något pris (vad jag minns) så jag var tvungen att ta emot den. Någon Oscarsgala lär det ju aldrig bli för min del...

  SvaraRadera
 3. Du har så rätt... vi hade förmodligen aldrig börjat prata med varandra och hade vi gjort det skulle det ha runnit ut i sanden.
  Tråkigt.

  Jag ser inget fel med att ta emot en award som har givits med eftertanke. Tvärtom blir jag glad om jag får en sådan även om den är spridd i hela bloggvärlden. Jag kan garantera att jag inte hade några konstiga baktankar när jag skickade den vidare :)

  SvaraRadera