Detta är en bild av mitt inre

fredag 29 januari 2010

Systemet

Jag fick visa leg. på Systembolaget idag! Jag var inte berusad eller uppträdde märkligt. Han i kassan (som såg ut att vara max 25) ville göra en ålderskontroll. Av mig. Det var ett tag sedan något sådant hände sist. Jag har nog lite åldersnoja i alla fall eftersom jag blev glad.

Min kära make sa att det berodde på att jag hade keps på huvudet. Efter att jag givit honom en mördande blick så ändrade han sig. "Det var nog för din vackra hy" försökte han blidka mig med. Eftersom det är fredag och jag vill ha en lugn helg så lät jag detta passera utan vidare kommentarer.

Jag fick visa leg. Det är fredag. Jag är glad. Men min kärringimage fick sig en törn. Men det reparerar jag lätt om ett par dagar. Då är det måndag igen.

10 kommentarer:

 1. Uff, ett sånt trevligt nederlag ;-)

  SvaraRadera
 2. Åhh... det hände mig också för ett år sen (när jag fortfarande var ung och vacker). Jag dansade ut därifrån och trackade Gubben i flera veckor. Tyckte han skulle vara extremt lycklig som hade en så ung tjej som jag. Han påstod däremot att det inte behövdes fler barn i hemmet utan att han skulle ge sig ut och leta efter en mogen kvinna. Kunde han ju fetglömma.

  SvaraRadera
 3. Åhh... det hände mig också för ett år sen (när jag fortfarande var ung och vacker). Jag dansade ut därifrån och trackade Gubben i flera veckor. Tyckte han skulle vara extremt lycklig som hade en så ung tjej som jag. Han påstod däremot att det inte behövdes fler barn i hemmet utan att han skulle ge sig ut och leta efter en mogen kvinna. Kunde han ju fetglömma.

  SvaraRadera
 4. Eller så var det för att du säger "systemet" och inte "bolaget". Finns ett antal kärringpoäng att hämta där! Eller så får du bara gubbpoäng, jag är inte riktigt klar med den undersökningen ännu...

  SvaraRadera
 5. Eftersom jag redan har lyckats ge två kommentarer på det här inlägget så ger jag väl ett tredje också:

  Du har en award att hämta på min blogg. Om du vill.

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Ska genast köpa en keps, om jag inte får låna barnbarnets....

  SvaraRadera
 7. Tack för era kommentarer! Tycker att mina bloggvänner är mycket mer stöttande och nyanserade än min man...Fast han är väldigt bra på att kyssas, snickra, sy och skotta snö så jag behåller honom ett tag till.

  SvaraRadera
 8. Behåll honom! Av egen erfarenhet så vat jag att efter ca fyrtio år är dom i det närmaste perfekta....eller så har man sänkt ribban,,,

  SvaraRadera