Detta är en bild av mitt inre

torsdag 21 april 2011

Barn och lärdomar

Om man skakar en 1½ liters PETflaska med påskmust i och sedan öppnar korken, då exploderar det läsk över hela köksgolvet. Det fick min 9åring lära sig i dag. Hon lärde sig också att om detta sker preciiis efter att mamman städat detta golv, då exploderar mamman.

För övrigt funderar jag på att sluta städa. Nystädat=familjen ser sin chans att lägga gympapåsarskolväskorverktygkläder på varenda jävla tom yta.

Ja. Men Glad Påsk på er därute. När jag proppat i mig lite påskgodis och smuttat på några glas vin så lär väl även mina mungipor åka upp en aning.

Som sagt. Glad Påsk. Ha det så bra som ni bara kan.

13 kommentarer:

 1. Du fångade på pricken hur det är! önskar dig ändå en glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Glad påsk på dig! Jag hatar Sisyfosarbete som alltid måste göras om och göras om såsom städning, tvätta m.m.

  SvaraRadera
 3. Glad o lagom städad påsk!

  SvaraRadera
 4. Glad påsk på dig själv. Vet hur det är med exploderande läsk. Innetofflorna fastnade och luddade av sig trots idog städning. man får explodera då.

  SvaraRadera
 5. Den gången mina barn gjorde samma erfarenhet satt vi på ett flygplan till eller från Saudi. Colan sprutade rakt upp, studsade mot bagagehyllan och kom ner igen, som tur var på de två busungarna.

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 6. Låt inte mungiporna åka upp för mycket bara, det kan inte vara nyttigt. Gla' Påsk!

  SvaraRadera
 7. God påske :)) ps...finns sopsäckar att köpa till familjen utslängda grejer...brukar få fart även på den segaste tonåringen :DD

  SvaraRadera
 8. Skit i städningen och glad påsk!

  SvaraRadera
 9. oj precis den diskussionen hade vi hemma idag..Så jag har gått ut i strejk,,nu plockar jag inte en enda pryl mer som ligger slängd..Tar min kvast o svichar i väg nu..Påsk kram Susanne

  SvaraRadera
 10. Glad Påsk på dej också.

  Instämmer för övrigt angående det där om städandet. Bojkotta städning. Det finns folk som är superbra på sånt - dom bör hålla på med det. Jag är bra på andra saker - jag borde slippa städa. :)

  SvaraRadera
 11. Vi har det bra, men saknar dig. Påskkramar i massor vännen :-)

  SvaraRadera