Detta är en bild av mitt inre

torsdag 7 april 2011

Sammanfattning

De senaste dagarna kan sammanfattas på följande sätt:
Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Den längre versionen skulle låta ungefär så här:
Jag hoppas det dröjer innan  jag behöver åka till Stockholm igen. Denna stad som jag älskat och som nu känns så trång och stressig. När de allmänna färdmedlen inte fungerar i en storstad då blir det totalpanikkaos. Jag gillar inte totalpanikkaos. SL och SJ ger mig klåda just nu.

Nästa gång jag går på kurs som kostar min arbetsgivare ett antal kronor så ska den kursen endastendast riktas till min egen yrkesgrupp. Nu var jag tvungen att sitta och lyssna på när andra åhörare avbröt föreläsarna med sina egna tröttsamma erfarenheter och allmänna gnäll om sakernas tillstånd.

Nästa gång jag planerar att ta en drink med god vän då ska jag vara på gott humör och lite utvilad och inte trött och frustrerad över att det finns så många idioter i världen.

Fördelen med att åka bort ett par dagar är att det är väldigt skönt att komma hem. Ingeningenting går upp mot familjens kramar och glada pladder när ens hjärta har längtat efter just det.

Over and out.

5 kommentarer:

 1. ;-) Förstår vad du menar. Var kommer alla idioter ifrån? Hos oss fungerar trafiken utomordentligt - kom över! Nattikram och over and out!

  SvaraRadera
 2. Nästa gång du kommer till Sthlm ska du hälsa på Singelmamman! Det är balsam för själen. :-)

  SvaraRadera
 3. Borta bra men hemma bäst!

  SvaraRadera
 4. Där ser du. Alltid bra att resa bort hur tåkig kursen än är.

  SvaraRadera
 5. Självklart ska du ta en drink med oss bloggare som bor i Stockholm. Då kommer det dålig humöret att vara bortblåst och bortglömt

  SvaraRadera