Detta är en bild av mitt inre

fredag 15 april 2011

Hej?

Jag surfar runt bland era bloggar. Men eftersom det råder stiltje i mitt huvud så kommer jag inte på några trevligabraroliga kommentarer. Vilket är artigast, att hålla käften eller bara skriva ett enkelt hej?

9 kommentarer:

 1. Hej är ju helt okej tror jag...

  SvaraRadera
 2. Jag blev glad över ditt hej. Hej! :-) och kvällskram.

  SvaraRadera
 3. Man ska göra som man känner tycker jag. Ibland bara läser jag - ibland kommenterar jag. Trevlig helg :)

  SvaraRadera
 4. Beror mest på hur jag själv mår och orkar... ibland är titten det jag klarar av, andra gånger når jag till en kram eller en :-D
  Har jag ork och tro på att jag kan bidra med något vettigt så blir det mycket mer ;-)

  Det viktiga för mig på min blogg är att jag själv har tro på att de som följer mig kikar in emellanåt. Att blogga ska vara något uppbyggande, inte ännu en orsak till stress!

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 5. Många gånger läser jag en blogg utan att kommentera därför att jag behöver tänka över vad som stod där innan jag kommenterar. Ibland kan inlägget vara skrivet så att det helt enkelt är svårt att kommentera. Många gånger är ett hej helt ok, men ibland kan det ju bli som goddag yxskaft också.

  SvaraRadera
 6. Klart man inte alltid behöver kommentera. Men jag ska passa på att säga hej till dig, för det tror jag inte jag har gjort fast jag har varit här och nosat förut!
  Hej!

  SvaraRadera
 7. Som du själv vill göra tycker jag. Jag kommenterar inte alltid. Och förväntar mig inte det av andra heller. Men jag är glad att du läser hos mig. Och väldigt glad av att läsa din blogg blir jag också.

  SvaraRadera