Detta är en bild av mitt inre

fredag 5 mars 2010

5

...tecken på att mitt huvud behöver bytas ut

 • Det har värkt i dagarna tre
 • Det flimrar framför ögonen
 • Som tidigare nämnts har jag afasi
 • Jag skriver upp saker för att inte glömma dem, men jag glömmer att läsa det jag skrivit upp att jag ska minnas vilket gör att det som ska bli gjort glöms bort
 • Det har en ful frisyr

5 kommentarer:

 1. Ja det är ju helt oförlåtligt!
  Tala bara om vart du vänder dig för att få ett nytt huvud, för det kan vara bra att veta.

  SvaraRadera
 2. Kolla in Tradera, där kan man köpa det mesta. Förmodligen fungerande huvuden med fin frisyr också, jag har inte kollat fast jag borde. Finns det inte där har nog Claes Olsson bra huvuden. Ska kolla upp det genast. Behöver ett jag med.

  SvaraRadera
 3. Ja, jag borde ju komma med något klokt men jag är mållös.Jag beklagar! Verkligen! Du får tänka (om du fortfarande har kvar den funktionen?) att du iallafall är snygg! Min bästa väninna ringde häromdagen och sa, apropå ingenting, att det som räknas är ytan. "Håll uppe fasaden" sa hon. Jag tog till mig det och jag sprider det vidare till dig. Var snygg! Det räcker!

  SvaraRadera
 4. Man är inte snyggare än man gör sig!
  Spackel eller papperspåse???

  SvaraRadera
 5. Det viktigaste är att vara snygg. Det har varit min devis länge. Jag har fört vidare den till mina döttrar (som inte riktigt tror på det, än)och jag umgås bara med människor som jag tycker är snygga. Men DET ÄR INTE SÅ JÄVLA LÄTT ATT VARA SNYGG NÄR MAN HAR KONSTANT HUVUDVÄRK! Så nu ska jag gå ut på Tradera och Blocket och leta nytt huvud.

  SvaraRadera