Detta är en bild av mitt inre

onsdag 3 mars 2010

Moln

Det kom ett stort mörkt moln och la sig ovanför mitt huvud. Dåliga nyheter har staplats på varandra. Undrar om inte allt känns lite bättre om jag vräker i mig godis och tittar på någon fånig film. Ska prova.
Berättar sedan om det funkade.

8 kommentarer:

 1. Klart det funkar. Varje gång.

  SvaraRadera
 2. jag skulle nog proppa i mig ett lass mackor jag...ja, jag vet ...jag är en torr kärring som inte är svag för godis...förlåt!
  Hoppas du får lindring i alla fall!!!

  SvaraRadera
 3. Jag undrar när det där med att tröstäta uppstod? Ja inte för dig utan för mänskligheten. Det verkar ju lika över hela världen. Kanske är det som med hundar, det är lugnande att äta. Kan man inte äta är det riktigt illa!

  SvaraRadera
 4. Låter inte trevligt alls. Är det så att godis och film inte funkar måste det vara ett riktigt elakt moln.
  Jag håller tummarna för att det fungerar.

  SvaraRadera
 5. Det är förbjudet att lägga upp bilder på smågodis! Det bestämmer miljöministern och handelsministern. De..... innehåller en massa skadliga ämnen och de förorsakar lidande, längtan och frestelser som inte är bra för medmänniskor. Så. Vänligen tag bort bilden.

  SvaraRadera
 6. Magda. Ha! Jag är president och bestämmer mer än du. Bilden ligger kvar. Socker och emugleringsmedel och fan vet allt är totalt onyttigt men livsnödvändigt för en beroendeavdetmesta personlighet som jag.

  SvaraRadera
 7. Tant Grön: Förlåt! Jag glömde den lilla detaljen... Ska genast infinna mig i ledet!

  SvaraRadera