Detta är en bild av mitt inre

onsdag 24 mars 2010

Mormor

Jag tänker mycket på min mormor just nu. Hon ligger på sjukhus. Hon har skjutsats runt på olika undersökningar och avdelningar och har varken mobil eller fått telefon på det rum hon just nu ligger på. Det stod inte högst på prioriteringslistan just nu sa sjuksystern. Det förstår jag. Men jag vill höra hennes röst. Det är det enda jag vill, få höra hennes röst. Men snart åker jag till henne och jag ska få känna hennes sidenkind mot min och jag ska få lyssna på hennes milda fina röst. Älskade mormor, jag kommer snart!

10 kommentarer:

 1. Lyckliga du som har en mormor. Mormödrar ska man vårda ömt.

  SvaraRadera
 2. Skynda dej....
  Skandal att det inte finns tillgång till telefon, jag undrar om det skulle accepteras av en yngre patient? Tror inte det.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni snart får kontakt med varandra!

  Det kan vara galet stressigt på en avdelning och då blir, tyvärr, patientservicen lidande. En telefon kan tyckas enkel och snabb att koppla in men är det tillräckligt många dåliga patienter, eller för få personal så blir telefoninkopplingen bortprioriterad. Apropå det som ingersord skrev. Det beror, förhoppningsvis, inte på lat personal utan överbelastning! Fråga igen, efter skiftbyte på eftermiddagen, då kanske de har fler fötter och händer som kan hjälpa er att få kontakt! Hoppas det reder sig med mormor din!

  SvaraRadera
 4. Skynda dig till din mormor, vänta aldrig till imorgon.

  SvaraRadera
 5. Jag har fått höra hennes röst. Hon har blivit väl omhändertagen. Hon ska få åka hem och jag ska få krama om henne. Massor och hårt.

  SvaraRadera
 6. tänk att du e så ung att du har en mormor!!!! Du kan fan inte kalla dej käring. kersti

  SvaraRadera
 7. Det kaninte vara mormors bild du lag in som din signatur i alla fall, för damen på bilden har definitivt inga sidenkinder.

  SvaraRadera
 8. Kersti, att vara kärring har väldigt lite med ålder att göra, det är mer en inställning och livsstil.
  Cici, nä min signaturbild är på intet sätt lik min mormor. Min mormor har sidenhud och glittrande ögon, i alla fall det öga som inte är gjort av glas.

  SvaraRadera
 9. oops, har missuppfattat , men det betyder alltså att jag , trots min ålder, inte behöver vara käring?! din STORAsyster

  SvaraRadera
 10. Syrran, att vara kärring är ett val man gör. Du behöver icke vara kärring. Men förutom det där med hemmapyssel så innebär ju kärringlivet också massa skinn på näsan och starka åsikter och det kan väl aldrig vara fel?

  SvaraRadera