Detta är en bild av mitt inre

onsdag 24 mars 2010

Har jag självinsikt?

Min vän A tror att jag är stressad. Eftersom jag byter ut ord lite hur som helst. Jag känner mig inte särskilt stressad, bara trött. Men kanske är jag stressad. Jag kanske är massa saker som jag inte vet om.

En ungdomsvän svarade på ett fånigt frågeformulär på Facebook. Bland annat på frågan om jag varit intresserad av henne. Hon svarade ja. Jag vet att vi umgicks en del, pluggade teater ihop, festade och fikade. Båda hade pojkvän. Jag uppskattar vackra kvinnor liksom vackra män men jag har aldrig blivit attraherad av en kvinna. Jag vet inte varför, men det har aldrig hänt. Men kanske är jag bisexuell i alla fall, fast jag inte vet om det? Precis som med stressen.

Egentligen så kanske jag är en superstressad flata med fallenhet för lönnmörderi och om jag bara provar så kan jag dansa på lina. Vem vet? Det låter faktiskt mer spännande än att vara en lönnfet, trött, tvåbarnsmor vars kök håller på att renoveras i myrsteg.

4 kommentarer:

 1. Vi bär alla på dolda talanger(?) vissa kommer nog aldrig i dagen, och kanske är det lika bra!
  Nu ska jag gå min timmes promenad och grunna på vad jag i mitt inre????

  SvaraRadera
 2. Om jag inte missminner mig så har du lovat att bli ihop med mig, om du blir lebba! Ja, och då jag blir lebba. Så kom inte dragandes med någon gammal barndomsvän- jag har första tjing- så det så!

  SvaraRadera
 3. Ingersord, vad hade du i ditt inre? Fann du något oväntat?
  Magda, du har första tjing. Alltid. Fast kanske får vi vänta till nästa liv, för just nu är vi lyckligt gifta båda två.

  SvaraRadera
 4. Istanbul blir det inga bilder ifrån för där var jag bara några timmar för en kort mellanlandning..
  Men nästa gång åker jag dit o stannar längre så håll utkik! ;)

  SvaraRadera