Detta är en bild av mitt inre

tisdag 27 april 2010

Lycka?

En forskare har forskat om lycka. Mycket pengar gör en inte lycklig säger han. Om man har så man klarar sig, arbetar, har en aktiv fritid och sociala kontakter, då är chansen till lycka störst.

Varför drömmer jag då om en miljon, en vecka liggande i sängen och inte behöva träffa en endaste människa? Nu när jag enligt forskaren skulle vara jävligt lycklig.

5 kommentarer:

 1. Håller med dig HELT *skrattar*!

  SvaraRadera
 2. det finns inte blott en enda forskare i ämnet lycka - sedan några år tillbaka så finns hur många lyckoforskare som helst - det har jag kunnat konstatera... (det är kul att du gör såna infallsvinklar som du gör...)

  SvaraRadera
 3. Teori och praktik, du vet.

  SvaraRadera
 4. Men nog tusan skulle det vara trevligt att vara både lycklig och RIK....

  SvaraRadera
 5. Jo för att gräset alltid är grönare på andra sidan. Nu vill du bli miljonär. Om du blir miljonär så vill du vara som förr och veta att dina vänner är dina vänner för den du är och inte för dina pengar.

  Fast vafan. Det där stämmer ju inte? För det skiter man väl i om man har en massa pengar? Vem som är ens vän på_riktigt? Man kan väl stå ut med att hänga med fejkade människor så länge de är vettiga?

  Nä jag vet inte. Forskaren har säkert fel. Pengar gör en lycklig(are). Men hälsan är ändå det som människor skattar högst.

  SvaraRadera