Detta är en bild av mitt inre

lördag 30 juli 2011

Dalarna med höjdpunkterna

Vi tillbringade ett gäng dagar i Dalarna, jag och döttrarna. Hos fru H , en av de där människorna som jag kan sitta tyst med. Fast det gör jag sällan, för hon är så rolig att prata med. Det är full service hos fru H. När man vaknar är frukosten klar, vid morgonkaffet planeras lunchen och vid lunchen bestäms vad vi ska äta till middag. På kvällen dricker man vin. Mycket vin.

Fru H:s lustgård

Vallmo i lustgården. Fotot taget med tanke på fru Venus.
I Dalarna finns det varg och björn och tigrar. Tigrarna stänger man in. Vargarna vill man skjuta, men inte alla. Vissa visas upp i djurpark, så att vi ska komma ihåg hur de ser ut. Björnarna vill en del också skjuta. Men inte de björnar som bor innanför stängsel, de visar man upp för många pengar som turister gärna betalar.

Sverige är fint. Särskilt på sommaren. Då skulle jag kunna bo nästan varsomhelst i detta avlånga land. Fast kanske inte i Åmål. Där är det rätt trist.


5 kommentarer:

 1. Låter som en alldeles underbar vän och plats!

  SvaraRadera
 2. Fin trädgård och en sån vän är fint att ha.

  SvaraRadera
 3. Har just avslutat en vecka i Dalarna, Sälen, och banne mig om jag inte har glott på inhängnade björnar och tigrar men så var jag ju turist också ;D

  SvaraRadera
 4. Underbar vallmo, tack :-)

  SvaraRadera
 5. Under Bluesfesten, I Åmål, är det rätt livat, typ tre dar, tror jag till och med jag skulle kunna bo där :)

  /Pillargontanten.... Inloggning failed...

  SvaraRadera