Detta är en bild av mitt inre

lördag 30 juli 2011

Saker jag säger men aldrig gör

Ur min mun kommer ett antal uttalanden som handlar om vad jag aldrig mer ska göra, vad jag borde göra, hur jag önskar att det var. Löften och önskningar som aldrig fullföljs.
 • Efter att ännu en gång suttit med barnen på ett tåg utan fungerande luftintag, i en kupé som är drygt 40 grader varm och där varje jävla tågbyte innebär förseningar eller att man inte ens kommer fram till sitt resmål så har jag lovat att aldrig mer resa med SJ. Ett löfte jag tänker hålla ett par dagar, tills vi ska bege oss till bästkusten. Med tåg.
 • Under semestern ska jag ta tag i min kosthållning och kondition. Minska midjemåttet och öka orken. Fast sedan inser jag ju att semester för mig är bland annat att äta gott och lata sig. Så då ska jag minsann ta tag i mig själv när jag börjar jobba igen. Men då är det så mycket annat. Då hinner jag inte. Så jag fortsätter mitt lönnfeta otränade liv och bryter ihop någon gång i månaden över min vikt och tröstar mig då med chips.
 • Jag ska ägna några sammanhängande dagar åt att storstäda huset. Varje jävla yta och list ska dammas och våttorkas. Allt ska ligga i lådorochpåhyllor och det ska minsannvaraliteordningoch reda och fönstren ska vara nyputsade. Efter två rum ger jag upp. Skjuter upp saneringen. Till någon annan dag.
 • Jag ska ha tålamod med mina älskade ungar och inte höja rösten eller låta irriterad under en hel dag.  Men sedan vägrar den ena att äta frukost och den andra går framför mina fötter så att jag snubblar omkring och då kommer tröttsura rösten fram på en gång.
Listan skulle kunna göras ännu längre men ett inlägg med mycket text och utan bilder gör att de flesta redan vid punkt ett slutade läsa. Och jag har faktiskt annat att göra än att skriva långrandiga inlägg som ingen läser. Typ äta chips och oja mig över mitt stökiga hem. Over and out.

7 kommentarer:

 1. Igenkänninspoäng!! :-(

  SvaraRadera
 2. Där har du många fränder......ohoh....precis så är det och så tänker man, men svårt att sätta ord på, det gjorde däremot du mitt i prick!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är så det är ;)

  SvaraRadera
 4. Ja aldrig någonsin blir det som man tänkt från början *suck*
  Men va F.. gör det egentligen?

  SvaraRadera
 5. Du är så på pricken lik många av oss tror jag skönt att få ord...kram

  SvaraRadera
 6. Hahahaha! Så väl jag känner igen mig i din lista!

  SvaraRadera
 7. Klimakteriehäxan31 juli, 2011

  Ja, alla är ju inte "Do"-ers...

  SvaraRadera