Detta är en bild av mitt inre

torsdag 14 juli 2011

Håll käften!

En typsik svensk sommar dag (solen värmer men när den går i moln är det kallt och man längtar inte efter skugga direkt) sitter vi på stranden, jag och döttrarna. Harmoni råder.

Då kommer han. Fridförstöraren. En trebarnsfar som oavbrutet talar i mobiltelefon.
"Jag har ju halvt semester nu men jag mejlar kontraktet till dig i kväll". "Nä, vettu, det där kan man kringgå, mummelmummel, onödigt med skatt, mummelmummel, haha".

Och när han inte talar i telefonen, högt som faen, som om det skulle hjälpa mot landsbygdens dåliga mobilmottagning, står han på bryggan och uppmanar sina barn att simma en vända till. "Ni är väl inga tunnisar!?"

Jag ångrar fortfarande att jag inte gick fram till honom och:
 1. Slängde hans jävla telefon i vattnet.
 2. Slängde gubben själv i vattnet och frågade om han var en tunnis.
Missbruk av mobiltelefon, idioter och folk som inte kan ha semester när de har semester borde förjudas på allmän plats. Så det så.

6 kommentarer:

 1. Håller med, till sjöss med skiten!

  SvaraRadera
 2. Klimakteriehäxan14 juli, 2011

  Ha, ha! Bra sagt!!!

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid hävdat att medelålders män med hävdelsekomplex och mobiltelefon är ett större störningsmoment än skrikande småbarn, skränande tonåringar och skvallriga kärringar kombinerat.

  SvaraRadera
 4. De där jävla mobilerna är ett fördärv OM man inte har nån självdiciplin. Vad ska det bli av alla barn som alltid står tillbaka för att föräldrarna sitter med mobilen i örat istället för att vara närvarande förälder? Vad skiljer egentligen dem från de föräldrar som alltid jobbar och inte träffar sina barn förrän vid 21-22 på kvällen? Mobilprataren finns där men ändå inte.
  Synd att du inte puttade i karlskrället. ;)
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Kan bara säga - jag håller med. Synd att du inte puttade i honom ...

  SvaraRadera
 6. Han var värd ett riktigt magplask!

  SvaraRadera