Detta är en bild av mitt inre

måndag 11 juli 2011

Nya vänner sökes

Mina vänner och bekanta på Facebook verkar leva ett helt annat liv än vad jag gör. De springer massa mil, storstädar, bjuder på middagar, renoverar, reser, bakar, har fantastiska familjer, styrketränar, hela tiden och allt med samma goda humör. Så ser inte mitt liv ut. Kanske dags att skaffa sig lite kompisar som jag har mer gemensamt med. Eller i alla fall vänner som inte beskriver allt de gör som om det fotats med vaselin på linsen.

17 kommentarer:

 1. Du kan bli vän med mig om du vill. Då är det bara elände. ;)

  SvaraRadera
 2. Javisst är det så..fast vi andra vet bättre. Under den där perfekta ytan dras de oxå med halvtaskig ekonomi mellan varven, tröga släktingar, jobbiga barn, kräksjukor, idiot-kollegor, depressioner o skit i hörnen precis som alla andra. Därför har jag inte facebook, pallar inte med allas ljug om deras rosenrosa lögnliv.//Git

  SvaraRadera
 3. Du kan bli vän med mig, fast jag springer ibland. Men det är också det enda. Hör med Fru Venus vad jag heter på riktigt så kan du skicka en vänförfrågan till mig.

  SvaraRadera
 4. Hahaha!! Hos mej är de inte många!! Hos mej är iaf de flesta i olika grader av förfall och misär!
  Fast jag tränar tre gånger i veckan på gym men det är för att skruvarna inte ska gänga ur!
  Springer gör jag däremot inte!! Skulle någon vara dum så stannar jag heller kvar och slåss, inte fan springer jag!

  SvaraRadera
 5. Du får gärna vara min vän, här är allt inte rosenrött!

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha dom ljuger bara! Deras liv är nog som våra andras....lätt att briljera!

  Jag är inte ens med i Facebook!
  Här i Blogglandia är det väl bra vänner? Tycker jag iaf!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 7. Du ska inte tro på allt du läser!

  SvaraRadera
 8. Ja man undrar ibland om det är samma människor som man ser i vardagen som sen har ett annat liv när man inte ser dem

  SvaraRadera
 9. Jag räknar helt kallt med att vi är vänner, och jag springer verkligen inte!! Jag ligger på soffan och dricker vin ;-) Kvällskram!
  (mailar dig)

  SvaraRadera
 10. *ler* för igår hade jag en disskusion om hur vissa människor kan tycka att allt är så FANTASTISKT nåja jag är rätt upp och ner som dom flesta men just nu ett glas vitt och lite livsfunderingar !!!
  Ha en ovanligt vanlig kväll :)

  SvaraRadera
 11. Jag är med i din vänförfrågan......jag är så fullkomligt missanpassad och vill inte göra som man borde, det gäller det mesta, jag får spader då! Fråga fru Venus (säger som Singelmamman) så får du höra hur jobbig jag kan vara.......Kramar Agneta

  SvaraRadera
 12. Håller med övriga talare!! Du får gärna vara vän med mig!!

  SvaraRadera
 13. Verkligheten är nog ganska lika för oss alla, men en del "mörkar" lätt.
  Ha en härlig kväll i verkligheten.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 14. Jag har en gammal högstadiekompis vars förhållande jag kunnat följa från första dejt, till samboskap och missfall bara genom att följa Fb-statusen! Men de är så gölliga och puttinuttiga att jag inte kan låta bli att bli glad i själen när jag läser!

  Värre tycker jag då pessimisterna är som bara skriver elände och misär och kryptiska domedagsstatusar som "nu orkar jag inte mer" och "vaför ska detta hända mig?" så otroligt depressivt att jag blivit tvungen att välja "dölj" för ett par. Jag föreslår att du gör detsamma med de värsta hurtbullarna!

  Själv är min status allt som oftast obefintlig så mig kan du bli vän med utan problem :D

  SvaraRadera
 15. Det var värst. Fint att ni erbjuder mig er vänskap.
  Natosh, du har nog rätt, gnällspikar är ännu värre.Det är därför jag adopterade dig, för att du vrider lite på mina argument. Det gillar jag!

  SvaraRadera
 16. Det är allmänt känt att folk mår dåligt av att läsa fb-uppdateringar för att man känner sig mindre lyckad än sina vänner! En del är så irriterande jobbiga för de skriver om precis allt! Men då kan man dölja dem!
  Eller hänger man på, skriver om allt bra som händer och kryddar lite extra! :)

  SvaraRadera
 17. Hej !

  Det är helt normalt att livet går upp och ner mellan varven, för oss alla, så skall det vara: för om man inte är lesen och misströstar ibland. Hur skall man någonsin känna glädje.

  Mvh
  Charlotte

  SvaraRadera