Detta är en bild av mitt inre

torsdag 3 februari 2011

Fel

Jag tror att det är något allvarligt fel på mig. Jag vet bara inte vad. Men förmodligen borde jag ordineras sängläge, total uppassning, bra böcker och sömn. Synd bara att jag inte känner någon doktor som ordinerar sådant.

13 kommentarer:

 1. Dr Oslo ordinerar det på studs!

  SvaraRadera
 2. Måste vara något som går för jag är i stort behov av samma diagnos.

  SvaraRadera
 3. Vila utanför hemmet skulle jag vilja ha som sjukskrivning. Då får man göra allt utom att jobba (undrar om den orsaken fortfarande finns kvar)

  SvaraRadera
 4. Vill du ha sällskap? Skulle behöva lite samma ordination. Kanske lite vin också.

  SvaraRadera
 5. Måste det vara en licenserad doktor? Annars kan jag ordinera:
  VILA I SÄNGEN OCH GÅ FÖR GUDS SKULL INTE UPP UTAN SKAFFA EN PINGLA ATT RINGA I SÅ ALLA VET NÄR DE SKA KOMMA SPRINGANDES!
  Det där lät ju inte så dumt, tror jag kör samma..

  SvaraRadera
 6. Shamrock, jaa. Vila utanför hemmet. Det är det jag behöver! Så klok du är, är du doktor? Näe, det är du ju inte, de brukar inte vara kloka alls.

  Venus, vill gärna ha ditt sällskap. Nästannästan så att jag kan tänka mig att åka till Åland trots att jag hatarhatar Ålandsbåt.

  Tant Björn, det var en lysande ordination.

  SvaraRadera
 7. Oslo, tack! Tror att jag ska lyda dig. Undrar om arbetsgivaren godkänner detta blogginlägg som förklaring till sjukskrivning..?

  SvaraRadera
 8. O, du hade min doktor så hade han säkerligen ordinerat något sådant om du hade bett honom. Han är helskön och skulle nog tycka det var kul att göra en sådan grej. Sen hade du levt som en prinsessa, eller?

  SvaraRadera
 9. Vila från hemmet låter som en bra ordination. Jag ska nog be om det nästa gång.

  SvaraRadera
 10. Jag känner en!!
  Ska fråga!!
  Trevlig helg!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 11. Dr Peatreek här. Härmed ordinerar jag....vin och god mat, lite massage och spa i sällskap med uppassande vänner och sedan hotell övernattning, ska vi säga en vecka?

  SvaraRadera
 12. Glömde du inte chokladpraliner?

  SvaraRadera