Våga vägra säga ja. Våga vara en besvärlig kärring.
Detta är en bild av mitt inre
torsdag 17 februari 2011
Mat
Falukorv och rödvin. Fungerar verkligen den kombinationen? Funderar på att prova. Det kan ju inte smaka mer än äckligt. Eller så har jag kommit på värsta gourmetgrejen.
Jag är nyligen invigd i den ädla drycken rödvin. Jag har varit inbiten vitvins-tant, men nu jäklar så ska här testas rödvin. Jag hoppar gärna falukorven och går rakt på vinet. :) Ha det gott
Rödvin förgyller ALLT!(nästan) Men prova för guds skull inte falukorv med pulvermos på planka....det har vi gjort och då kunde inte en hel bag-in-box förgylla kvällen.
Och smakar det skit är det bara att lämna korven som matlåda till en annan dag och fortsätta med vinet, för det är ju det bästa i vilket fall som helst. *haha*
det mesta smakar bättre (och blir roligare att tillaga) med ett glas rött!
SvaraRaderaInga problem...marinerad korv och husmor fungerar alldeles utmärkt.
SvaraRaderadu kanske till och med kan hamna på Michelin-kartan :)
SvaraRaderakram
Här blev det falukorv och blomkål....hur kul är det?!
SvaraRaderaDet går alldeles utmärkt tror jag!
SvaraRaderaHavregrynsgröt och rödvin fungerande finfint en måndag till lunch, och det på jobbet...
SvaraRaderaJag skulle skippat korven, efter tillräckligt med vin kommer du känna dig mätt.
SvaraRaderarött vin går till allt...om man bara vill :))
SvaraRaderaJag är nyligen invigd i den ädla drycken rödvin. Jag har varit inbiten vitvins-tant, men nu jäklar så ska här testas rödvin. Jag hoppar gärna falukorven och går rakt på vinet. :)
SvaraRaderaHa det gott
Rödvin förgyller ALLT!(nästan) Men prova för guds skull inte falukorv med pulvermos på planka....det har vi gjort och då kunde inte en hel bag-in-box förgylla kvällen.
SvaraRaderaEn klassiker...helt klart
SvaraRaderaTill en "tant" från en annan "tant" Trevlig Helg! Kram/caja
SvaraRadera´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´$¶¶$¶¶$¶$
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´$¶¶$ø¢¢øø17¶$
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¢1´7oøoø´o7¶1
´11¶¶¶¶¶¶¶¶¶ø´´´´´´´´´´´ø¶ø´1oø¢o1ø´o¶¢´
¶¶¢¶ø¢¢¢¢77oø¶¶¶´´´´´´´´¶¢7ø$øoo7o$77¶o´
¶¶7´7o77177777oø¶¶1´´´´¶øooo77777oø7¶¶
´¶¶¶7o¢øø77ø¢ooooø¶¶¶¶¶¶¢oooo7177¢7o¶7
´´´¶¶7´oooooooo77177o7øø¢¢ø¢ooooøø¢¶
´´´´7¶¢o7¢øoo7717oøø¶¶øoø¢ooo¢¢ooooo$7
´´´´´7¶¶ø17oo7oø¶øøooøooooo777o¢oo71´o¶1
´´´´´´´1¶¶$oø$$¢111¢1o¶¶ø7oøøo7ooooø7¢1¶
´´´´´´´´´ø177´o1´ooo´¢ø´¶ø7oooø¢oo1¢1ø7¶
´´´´´´´´¶¢¢7o7oo¢oøo´ø¶´´¶¶ooo77o7ø¶1´o¶
´´´´´´´1ø$oøo1øø¢¢7o´¶ø´´´ø¶¢$$¢$¶77oø¶7
´´´´´´´7¶17ø77¢7711¶7¶´´´´´´¢¢ø´´´71¢¶1
´´´´´´´´ø¶$¢øø71oøø¢¢¶´´´´´´ ´øø¶¶¶¶¶o
´´´´´´´´´7¶oø¶¶¶¢77¶¶´
´´´´´´´´´´´$¶¶ø¢¶¶¶7´
Och smakar det skit är det bara att lämna korven som matlåda till en annan dag och fortsätta med vinet, för det är ju det bästa i vilket fall som helst. *haha*
SvaraRadera