Detta är en bild av mitt inre

fredag 18 februari 2011

Val

Om några månader fyller jag 40 år. Detta innebär vissa val. Vilket är svårt för någon som inte ens kan välja kläder på mornarna. Ja, tänk er en människa född i Tvillingarnas tecken med ett gäng planeter i Vågens tecken. Splittrat och veligt. Om man nu tror på sådant. Vilket jag inte gör. Knappt alls faktiskt. Nästan inte, i alla fall.
 • Ska jag ha en fest för vännerna i hyrd lokal med discodans? Utan dans, ingen idé att ha fest.
 • Ska jag resa på en weekend till Barcelona med maken?
Jo, som kommunalanställd husägare med massa lån så har jag inte möjlighet att göra både och.

Eller...
 • Ska jag strunta i detta jämna årtal och inte göra något särskilt alls? Kanske unna mig ett glas dyrare rödvin bara. Eller ett glas champange.
Hur göra?

17 kommentarer:

 1. Dans nu och resa nästa vår! Är jag bjuden? Om inte, kan jag ta med ett par flaskor rabarbervin och komma ändå? Nån annan gång. Kvällskram vännen :-)

  SvaraRadera
 2. Förresten, till dansen. Du står för lokal, musik och lite plockmat, alla har egen dricka med sig. Så gör vi här :-)

  SvaraRadera
 3. kikar in och önskar en mysig kväll :)

  SvaraRadera
 4. Jaså, juni? ;) jag röstar för resan!!!
  Jag fyller också 40, fast nu snart, och jag åker iväg. När jag kommer hem tänkte jag bjuda bort mig på fest hos ngn annan eller ha ett gammalt hederligt knytkalas ;)

  SvaraRadera
 5. Kalas!! Vännerna först och kanske en resa sedan? Önska dej resecheckar. Läser dina vänner här? Annars kanske maken kan "tipsa" vännerna om lämplig present ;)

  SvaraRadera
 6. jag röstar för feeeeest!!!! o så kan du önska dig resan av dom som kommer på festen =)

  SvaraRadera
 7. dansa häcken av dig tanten :))

  SvaraRadera
 8. Som tvilling ( men av en tjugo år äldre årgång) så föreslår jag att du låter dig bjudas!
  På ALLT!!!!

  SvaraRadera
 9. Hej där, Gröna Tanten! Jag är ny här på din blogg. Hittade hit genom Osloskånskan.
  Åk på en resa du. Och se sen till att bli bjuden på fest.

  SvaraRadera
 10. FEST!! Jag röstar på fest! Om jag får komma alltså. Annars kan du åka till Barcelona ;-)

  SvaraRadera
 11. Barcelona, eller dyrt rödvin och champagne.

  SvaraRadera
 12. Bjud till fest, enkelt och billigt kan det bli om ni lagar mat själva eller har knytkalas. Ni kan stå för en del av drickat, och sen ha "bar" med självkostnadspris. Eller be alla ta med sig det som de vill dricka utöver en välkomstdrink och ett glas vin till maten. Och önska resecheckar av alla som kommer. Men speca vilket bolag du vill åka med. Lycka till!

  SvaraRadera
 13. Tänk efter vilket DU vill göra helst. Inte vad du tror att andra vill att du ska göra. Alternativt, ordna en fest med insamling, som självklart går till en resa för dej...och ev. din livskamrat:)

  SvaraRadera
 14. Det ÄR ju rätt kul att bjuda vänner på fest, inte bara för att man fyller år iofs. Du ska göra det som känns bra i magen och hjärtat för DIG! Om tid med älsklingen i Barcelona är det du önskar mest, gör det! Man kan liksom inte förvänta sig att vännerna ska se till att det händer om man väljer att bjuda dem på partaj.

  Härligt att fylla 40, det är ballt! *krama*

  SvaraRadera
 15. Vi fyller ju 40 ungefär samtidigt. Jag har grubblat, men inte kommit fram till något. Så ringde min bror precis nu. Så är datumet plötsligt bestämt, och jag ska ordna ett PA (???) så att han kan lira. Det lutar åt ett schysst party. Fast jag är lite obekväm i rollen som huvudperson. Men det är väl bara att växa in i rollen antar jag... /Maria H

  SvaraRadera