Detta är en bild av mitt inre

torsdag 17 juni 2010

Avslöjad

I morgon kommer jag att bli avslöjad. Kanske innebär det att jag måste lägga ner min blogg. I snart ett år har jag nu kämpat för att bli en kärring. Jag har också gett sken av att jag är på god väg, med min kärringskola och allt. Jag är ju hyfsat anonym här på nätet. Inga bilder som avslöjar hur det egentligen är. Men i morgon kommer en bloggare hit med sin familj. Hon kommer att upptäcka att allt är en chimär.

Här finns inga spetsgardiner, inga dukar, någon trerätters lunch blir det inte. Det mesta är kaos och allt kan tyvärr inte skyllas på att mannen bygger om köket. Bloggbesökaren i fråga bäddade sin säng när jag besökte henne. Med överkast. Själv äger jag inte ens ett överkast längre! Det försvann i en flytt och något nytt är icke inköpt eftersom jag ändå ALDRIG bäddar sängen. Jag hoppas på hennes diskretion. Annars är det kört. Är du diskret när det gäller viktiga saker, Magda?

5 kommentarer:

 1. Trots att jag är nyfiken till bristningsgränsen så hoppas jag att Magda håller sin mun stängd och tangentbordet i styr.... jag vill ha dej som det kärringämne du är!!!!

  SvaraRadera
 2. Åhh!!!! Krama Magda från mej!

  SvaraRadera
 3. Jag lovar! Full diskretion! Och som du vet så kan jag inte blogga med min mobil så jag riskerar inte att få något galet infall och visa din obäddade säng eller stökiga badrumsskåp!

  Vi ses snart!

  SvaraRadera
 4. *hehe* Det kommer att bli så bra, så bra!

  SvaraRadera
 5. Nej hon får verkligen inte krossa min illusion om dig. Jag ser alltid din kärringbild framför mig när jag tänker på dig. Får kanske inte ihop det riktigt med din ålder men jag "älskar" den där tanten. Vågade nästan inte kommentera i början för att hon såg så arg ut. Nu vet jag att hon inte är så bister som bilden ger sken av, utan en innerst inne rar och gullig person.

  SvaraRadera