Detta är en bild av mitt inre

söndag 20 juni 2010

Spartips

Gå på den lokala loppis/markanden utan kontanter. Du riskerar att dina barn tjatar öronen av dig om saker de vill ha och du grämer dig över något vackert du inte kan köpa. I mitt fall ett par örhängen och en otroligt fin kopp som jag blev förälskad i. Men du sparar pengar. Och det har jag hört ska vara bra. Varför vet jag  dock inte riktigt.

4 kommentarer:

 1. Hejja, det här är riktiga kärringfasoner. Man går på marknad med tom börs, eventuellt viftar man med ett kontokort och hoppas att ingen har en kortläsare....Säger: Åh så fint...tar ni kort???

  SvaraRadera
 2. Japp. Kortet hade jag med. Lite tur att bageriet/caféet tog kort för blodsockret sjönk hos både barn och mig. Men den där koppen grämer mig. Men inte porslinskatten, dalahästen eller den gräsliga duken, det som mina döttrar såå gärna ville köpa.

  SvaraRadera
 3. Kanske borde köra lite på det spartipset... Jag är passionerad loppisrotare. Alltid finns det något fint och livsnödvändigt som brukar få följa med hem. Porslinskatter, dalahästar och gräsliga dukar brukar dock få stanna kvar så att andra loppisrotare får en chans att göra av med lite pengar.

  SvaraRadera
 4. Jag brukar sällan ha med pengar på loppis. Har jag det finns där inget, har jag inga pengar kan jag få gräma mig fördärvad.

  SvaraRadera