Detta är en bild av mitt inre

onsdag 16 juni 2010

Intressant?

Det hade ordnats specialresor till prinsessbröllopet. De fick ställas in, intresset var skralt. Hotellnäringen hoppades på uppsving men har nu reaerbjudanden på rum. Privatpersoner hoppades tjäna en extra hacka på att hyra ut sina lägenheter under bröllopshelgen. Bl.a. kunde man få hyra en etta på Östermalm en vecka. För 50 000 kr.

Presschefen på Stockholm Visitor Board, Stockholms officiella turistguide tror att det ringa intresset beror på att folk trott att alla hotellrum var fullbokade och därför ställt in sina resplaner till Stockholm. Kanske. Eller så är det inte så intressant att en kille från någon liten håla i Sverige ska gänga sig med en tjej med invandrarbakgrund. Vad vet jag.

7 kommentarer:

 1. Sen ser man hela tjottahejtet bättre hemma på TV.n, jag vill se alla klänningar och skor!

  SvaraRadera
 2. Precis, hur mycket hinner man se om man står i fjärde ledet på Strandvägen eller var dom nu har tänkt färdas. Och vem sjutton vill lägga ner en förmögenhet på ett boende bara för det tillfället. Det blir nog mest stockholmarna som kommer att stå där på gatorna och vifta med flaggor.
  Dom som verkligen vill se något tittar nog på tv.
  Visst är paret tjusigt men själv är jag inte särskilt intresserad av sånt där ståhej. Och det har ingenting med avundsjuka att göra, jag försöker alltid undvika ståhej med stora folksamlingar.

  SvaraRadera
 3. Jag tänker då inte se ett enda dugg, om jag nu kan undvika det. Varför se på ett bröllop som man betalar till men inte är bjuden till!!!

  SvaraRadera
 4. jag tycker iaf att det är högeligen intressant att Maken kommer att bli titulerad 'Ers Kungliga Höghet' - det har Hans Majestät Konungen bestämt... jag tycker i stället att både kungen och silva och daniel och victoria skulle slänga titlarna med hela svenska folket - det hade väl vart nåt!!! du-reformen infördes ju i sverige av rexed redan på 60-talet - har dom månne ej hängt med? - det verkar nästan som om dom är en aning 'efterblivna' - åtminstone i det avseendet - åtminstone så som jag ser på det...

  SvaraRadera
 5. För oss som inte har det rätta intresset vare sig för bröllopet eller fotboll är det lite magert nu.

  SvaraRadera
 6. Huvudet på spiken, Tant Grön!

  SvaraRadera
 7. Cici, nä varför kosta på sig en resa som innebär trängsel. Norrland är vackrare än svettiga stockholmare.

  Venus, då vet jag vad du gör den 19/6.

  Ingersord, det citatet snor jag av dig. Det är ju precis så det är.

  Marianne, haha, jo efterblivet var ordet.

  SvaraRadera