Detta är en bild av mitt inre

tisdag 8 juni 2010

Gammal?!

Så har 39 års dagen passerat. Och ena dottern säger "jag tycker att det är jobbigt att du är 39 nu. 38 var bättre. 39 är så gammalt."
Tack som fan, tänker jag och planerar indragen veckopeng...

8 kommentarer:

 1. Underbart!

  Min dotter brukar granska mej uppifrån o ner o sen fråga om jag verkligen ska se ut så där..Då jag tycker jag är ovanligt fin... Rart med barn...

  SvaraRadera
 2. Va?! Jag hörde ryktas om att det var på torsdag?

  SvaraRadera
 3. Catiis, jo det är rart med barn. För ett halvår sedan var jag den vackraste mamman på jorden, nu granskas jag mer kritiskt av min äldsta dotter. Den yngsta tycker fortfarande att jag är fin. Men det går ju över...

  SvaraRadera
 4. Magda, ryktet säger fel. I alla fall enligt mitt id-kort och mina föräldrar.

  SvaraRadera
 5. Men kära nån....vad är då jag???
  Fallfrukt????

  SvaraRadera
 6. Ingersord, jag ska fråga dottern. Men hennes mor och farföräldrar har alla passerat 60 och om deras ålder har hon inte sagt något. Det verkar som om det är endast jag som ska granskas av hennes kritiska blick. Jag själv tycker att 39, liksom alla andra åldrar verkar vara en bra ålder. Det beror ju på vad man gör med sitt liv.

  SvaraRadera
 7. Är du född den åttonde till och med? Inte undra på att jag känner mig befryndad med dig. Grattis får man väl säga!

  SvaraRadera
 8. När jag gick i lågstadiet, ljög jag regält om min mammas ålder inför hela klassen med föräldrar och allt, bara för att jag tyckte det var så pinsamt att mamma var en bit över 40, medan "alla andra" hade mammor som knappt fyllt 30... (Behöver jag säga att alla vuxna genomskådade mig när jag påstod att min 45 år gamla mamma var 29? =D)

  Jag tyckte det var fruktansvärt pinsamt att ha en "gammal mamma", idag förstår jag verkligen inte varför... Men ditt blogginlägg påminde mig om den här incidenten. =)

  SvaraRadera