Detta är en bild av mitt inre

måndag 21 december 2009

Älgar?

Häromnatten drömde jag om en stor flock älgar som hade gröna horn. Vad kan det betyda? Någon som är bra på drömtydning eller att associera hej vilt? Jag vaknade glad hur som helst och det hör inte till vanligheterna.

3 kommentarer:

 1. Gröna horn? Våren är på väg!

  SvaraRadera
 2. ÄLG
  Dras du till Älgens stabila magnifika kraft är det troligt att du är en person som bör använda dig av en stabil, lugn, genomtänkt attityd. Där det inte handlar om att snabbt nå fram till sina mål, med Älg-kraft kommer man dock att komma fram utan att ha kört slut på sig själv i stress och jäkt. Förutom under parninsgstid har Älgen en speciell förmåga att uppskatta sällskapet från de av hans eller hennes eget kön. Den "medicin", "magi" som finns i detta är alltså att det kan finnas väsentlig kraft att hämta i samarbete med människor av ditt eget kön. Skapa ett eget systerskap eller broderskap där du får stöd och kraft och där du ger det till de andra. Detta innehåller en specifik form av så kallad "krigarkraft" (med en parentes att ordet krigare inte skall fattas som något destruktivt och brutalt som det ofta uppfattas av moderna västerländska människor) Studera den Behornades historia är också ett av älgens budskap (alla behornade djur bär på det budskapet!)

  Jag hittade texten på en vetenskaplig sida på nätet. Gröna draken. Jag tror, utifrån texten ovan, att det betyder att du kommer att bli lesbisk. Och så kommer du inte att stressa i jul. Du lunkar på liksom. Men det är vad jag tror. Om du blir lesbisk så behöver du inte ragga på mig- jag är redan upptagen. Ja, bara så att vi har det sagt. Om du nu skulle bli en brunstig älg.

  SvaraRadera
 3. Magda, oj vad du ansträngde dig för att hitta en tolkning. Jag tyckte den var rätt så fin. Ja, kanske blir jag vid 38 års ålder lesbisk, men det känns inte så just nu, är rätt fäst vid min man. Däremot väljer jag oftast att samarbeta med kvinnor och det finns fler kvinnor än män som fascinerar mig och som ger mig kraft.Innerst inne är jag en lugn och stadig person, bara jag får vila i 100 år så att jag hittar tillbaka till mitt ursprungliga jag.

  SvaraRadera