Detta är en bild av mitt inre

torsdag 2 december 2010

Dilemma

Det är inte ofta Tant Grön är på fest, men eftersom det mesta klumpar ihop sig så är jag nu bjuden på två fester samma kväll. Det ena är en personalfest, vilket egentligen skulle vara rätt så lätt att tackas nej till. Mina kollegor ser jag ju nästan mer än min egen familj, så att umgås med dem på icke betald tid känns inte så viktigt. Hade det varit ett vanligt traditionellt budgetjulbord som det brukar vara hade jag glatt tackat nej. Men i år har några tänkt till, så nu ska det vara glitterklädsel och dans. Glitter och dans är ju skoj.Och några av kollegorna är riktigt trevliga, så trevliga så att vi även blivit vänner privat. Andra är ju mindre trevliga. Eller i alla fall mer tråkiga.

Den andra festen är en mindre tillställning med människor jag inte känner så väl men som är gästvänliga och intressanta. Sist vi hade fest ihop kom jag hem sentsent och hade skrattat och sjungit massor. Den festen kommer att utspela sig på nästangångavstånd från mitt hem. Personalfesten med glitter måste det åkas buss eller taxi i från.

I morgon måste jag bestämma mig. Men för vad?

8 kommentarer:

 1. Jobbigt när man måste välja... Jag hade tagit den som jag verkligen VILLE gå på. Hoppas iallafall du får jäkligt roligt!

  SvaraRadera
 2. Den andra skulle jag tagit. Men jag är å andra sidan ingen glittrig människa heller. Hoppas det blir jättekul vilken du än väljer :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle satsa på nr 2....

  SvaraRadera
 4. Hm, ligger de ganska nära varandra? I så fall kanske du kan klämma in båda. Först en stund på ena och sedan en stund på andra.
  Nej... det funkar inte. Eller hur?

  Kan nog inte råda. Du får helt enkelt skriva en lista på för- och nackdelar. Sedan göra en utvärdering. Krångligt? Ja, kanske lite.

  Hur som helst. Hoppas du gör rätt val och får det supertrevligt!
  Kram.

  SvaraRadera
 5. O nu vet du hur det blev...Spännande att höra vad du valde!

  Hur som helst hoppas jag att du får riktigt kul!!

  SvaraRadera
 6. Du ska gå på julshowen och dansa med mig och dina körkompisar <3

  SvaraRadera
 7. Oj, det var svårt. Jag hade velat gå på båda, men valt jobbjulfesten och tänkt att den andra nog kanske kommer igen, lite snabbare än julfesten.

  SvaraRadera
 8. Tack för support! Du anonym, vem du nu är, att ta ställning till ytterligare en fest känns inte aktuellt.

  Mitt dilemma är löst för jag har så otroligt snälla människor omkring mig. Först glittrande jobbfest, sedan får jag skjuts till den andra festen som blir min efterfest.

  SvaraRadera