Detta är en bild av mitt inre

onsdag 15 december 2010

Kursen från helvetet

I optimistisk anda tänkte jag att det ska nog gå. Jobba heltid och plugga lite vid sidan om, det ska hinnas med. Men jag visste inte då att jag skulle plugga en kurs utsprungen från helvetet. Ämnet är intressant, men det är så jääävla mycket att läsa och skriva och det blir aldrig klart. Så nu vet jag vad jag har att göra under jullovet. Skrivaskriva, med litteraturhänvisningar, analyser och fan och hans moster.

Jag som barabara vill vara lite ledig.

4 kommentarer:

 1. Lider verkligen med dig! Trist att behöva tillbringa lovet på skolbänken (även om man läser i soffan.)...

  SvaraRadera
 2. Förstår ditt dilemma.
  Jag läste halvfart på universitetet under en tid. Passade mig ganska så bra. Blev inte riktigt så stressigt.

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, ett tag trodde jag att du gått en av mina kurser ;-) Kan du inte få ner farten på kursen lite, öka på tiden? Inte bra att stressa ihjäl sig ovanpå allt annat du ska göra... KRAM!

  SvaraRadera
 4. Renée, känns lättare när någon tycker lite synd om en, tack.

  Ting o Tankar, ja jag önskar jag hade lite mer tid till studierna, när detta är klart ska jag vänta med att hoppa på någon ny kurs.

  Venus, kursen är anordnad av en högskola så det finns vissa deadline jag måste hålla. Men tröstande är att jag fick reda på nu att eftersom det är högskola så har man rätt att komplettera sitt arbete i 2 år om man inte blir godkänd. Men det skulle vara skönt om jag höll deadline och fick mina poäng, är annars bra på att skjuta upp saker.

  SvaraRadera