Detta är en bild av mitt inre

tisdag 29 mars 2011

Jag ställer mig inte i en provhytt

Vintern har varit lång. Den är inte riktigt över än. Känns det som, eftersom det fortfarande faller snö. Ansiktet har samma färg som gruset. Grått. Lite dammigt. Kroppen är trött. Socker och fett har proppats i den som tröst mot mörkret. Ishalkan, håglösheten har gjort att musklerna inte fått röra på sig tillräckligt.

Detta är inte en kropp och ett ansikte man ställer i en provhytt för att prova nya kläder. Det skulle vara allt för deprimerande. Men shoppa kan man ju göra ändå. Väskor till exempel.

Visst är den fin! Min nya väska. Onödigt dyr med tanke på att den inte är särskilt praktisk. Få fack och utan ställbart axelband. Men den är blommig och färggrann. Den gör mig glad. Nu orkar jag vänta på våren ett tag till.

9 kommentarer:

 1. Jag har en likadan fast den rakare modellen :-) visst är dom snygga! Provhytter (och kläder) är en deprimerande uppfinning. Tacka vet jag söderhavet, bastkjol och hängbröst i det fria. Ja, och paraplydrinkar då också.

  SvaraRadera
 2. Exakt den väskan har jag gått och klämt på mycket. Eller ja, kanske inte den på bilden.. Nåja, just att den inte är helt praktisk har tyvärr gjort att jag dissat den. Men jäsiken så fint den är!

  SvaraRadera
 3. Mycket glad och tjusig väska, passar dig på en prick! För makan till människa med färgglad själ får man leta efter!

  SvaraRadera
 4. Jag bröt ihop häromdagen,när jag provade mina gamla träningskläder hemma. Som satt lite, hrm, tajt. Så det är inte bara provhytter man bör undvika, utan även för små kläder.;)

  SvaraRadera
 5. Osloskånskan har slagit huvudet på spiken, jag instämmer till fullo med henne :)

  SvaraRadera
 6. Den var snygg och med det där glada och välbekanta mönstret höjer det säkert humöret inte bara på den som bär den utan öven på folk runt omkring.

  SvaraRadera
 7. Den där väskan symboliserar din färgglada, livsbejakande själ. Du besitter både väskan och själen. Njut! /Maria H

  SvaraRadera
 8. Där känner man igen sig. Såg ut som ett åkerspöke igår. Blev ingen väska men en klippning. Snygg den där du

  SvaraRadera