Detta är en bild av mitt inre

onsdag 2 mars 2011

Sensmoral eller Feber kapitel 2

Man ska icke föra sin mor bakom ljuset, ty det straffar sig. Den tidigare feberfria dottern som önskade sig sjuk, firar nu den nyinhandlade fungerande termometern med  feber a´39,5 celcius. Hon är riktigt upprörd och vill inte alls vara sjuk. Så går det. Man ska passa sig för vad man önskar sig, tänker Tant Grön i sann lutherans anda. Så nu träder jag in som sjuksköterska igen. Man blir kompetent av att ha barn. Och en aning trött.

5 kommentarer:

 1. Man ska aldrig önska sig sjukdom, aj vad det kan komma surt, i form av ... sjukdom.

  SvaraRadera
 2. Feber is da shit! Herregud hur det kan värka i armar och ben :-/ Fast kanske mer på sådana här stora tanter än små söta barn!? Hoppas du klarar dig, och när du ändå "bara" är sjuksyster kan du försöka hitta en helg då du kan komma till stugan ;-) Kvällskram

  SvaraRadera
 3. Men stackars lilla gumman! Vad är det för bacillusker ni har där borta? Se upp så det inte drabbar även vuxna.

  SvaraRadera
 4. Stort o smått, mm hon lär så länge hon lever.

  Venus,ska roa mig med att kolla almanacka och Ålandsbåtar. Men jag är en blyg viol, får se om jag vågar åka över havet till det okända..

  Cici, hela familjen utom jag har nu drabbats av denna basilusk. I mig flyter västerbottniskt och värmländskt blod, men jag vet inte hur länge det skyddar..

  SvaraRadera
 5. Varför är de där bacillerna så djäkla ihärdiga och sjukligt(!) svåra att bli av med? Lycka till med att undvika förkylning och sval hand på bannan till den lilla dottern.

  SvaraRadera