Detta är en bild av mitt inre

tisdag 14 februari 2012

Det här med allahjärtansdag..

Jag är lite skeptisk till alla dessa dagar då något särskilt ska firas. Hjärtan, mammor, pappor, monster. Jag ser det mest som en chans för handeln att kränga extra mycket choklad, blommor och krimskrams.

Att bara en gång om året säga att man älskar känns lite futtigt. Jag älskar min familj varje dag. Och säger det varje dag. Nästan.

Men om jag skulle få en vacker blombukett i dag, då kanske jag ändrar min inställning. Men bara kanske.

Firar du Alla Hjärtans dag?

13 kommentarer:

 1. Håller med dig att visst är det handeln som tjänar på detta. Men sen känns det ju helt okej att få lite extra kramar idag.

  SvaraRadera
 2. Firar och firar. Får alltid blommor just idag :) Men annars inte så mycket mer än nåt gott att äta. Men vi äter god mat varje dag!

  SvaraRadera
 3. Nja. Jag fick en liten ask choklad av en arbetskamrat idag. Den gav jag till min sambo då jag kom hem. Sambon gav mig en ask choklad också. Den hade han köpt själv.

  SvaraRadera
 4. Vi månar lite extra om varandra idag på vändagen, jag gillar ju små presenter och paller :-) KRAM

  SvaraRadera
 5. Vi mumsar prinsesstårta för hela slanten :-)

  SvaraRadera
 6. Jag firar ingen av de där jippodagarna alla hjärtan, morsdag, farsdag, semmeldagen... Bara sådan när jag får ledigt från jobbet är värda att firas ;)

  SvaraRadera
 7. oftast beror de på att jag glömmer bort dem

  SvaraRadera
 8. Nä, firar inte. Men gjorde ett undantag med varsin liten choklad till tonåringarna. Bara för att jag ville ge dem något. De firade mig med sms, både igår och idag.
  Och andra dagar också, oftast.

  SvaraRadera
 9. Jag köpte några goda chokladpraliner till sambon. Trodde inte han kom ihåg dagen i år heller (det brukar han inte) så döm om min förvåning över 9 fantastiska rosor och färdig middag med oxfilé! Undrar vad han har gjort för fuffens ...

  SvaraRadera
 10. Ibland och ibland inte. Igår firade vi med att köpa hem kinamat, inga blommar, ingen choklad, inga hjärtekort!

  SvaraRadera
 11. Nix, här firas inte. Känns alldeles för tillrättalagt o kommersiellt. Blommor får jag ändå av maken oavsett veckodag eller anledning. Tror det har något att göra med att han säger att han älskar mig.

  SvaraRadera
 12. Nja så där får jag väl säga. Vi samlas och äter ihop och barnbarnen får en lite sak men jag och sambon firar inte. inte ens en liten bukett skulle få mig att ändra inställning till dagen i sig. Mycket roligare att få den där blomman när man inte räknar med det. strunt i den du det är bara ett jippo i sig
  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 13. Nej, tänker nog som du där. Fast visst blir man glad om det kommer en bukett någon gång då och då. Men inte för att handeln ska tjäna på det...

  SvaraRadera