Detta är en bild av mitt inre

söndag 30 januari 2011

Positiv inställning

-I dag var det bra att jag skulle åka skridskor på lunchrasten, säger yngsta dottern.
-Jaha? svarar jag.
-Jo, för en kille i min klass tänkte kväva mig med en plastpåse, men den gick inte över huvudet för jag hade hjälmen på.
-Det var ju bra, svara den ömma modern medan hon i stillhet har fanatsier om vad hon skulle vilja göra med plastpåsar, små killar och eventuellt lite andra verktyg.
-Sedan ville han inte släppa ut mig, han stod i vägen för dörren, berättar hon vidare. Till slut knuffade jag till honom.

Och den ömma modern tänker att denna unge verkar klara sig rätt bra utan en mor med verktyg i högsta hugg. Jag undrar bara vart hon fått sin optimistiska läggning i från. Inte från mig i alla fall.
Hjälm kan skydda mot mycket...

7 kommentarer:

 1. Visserligen börjar kärlek med bråk men för säkerhets skull tycker jag att du ska instruera henne i den goda tekniken klockren pungspark.

  SvaraRadera
 2. Se, de klarar mer än vad man tror

  SvaraRadera
 3. Håller med Madlar. Och helvete vad ilsk jag hade varit om min dotter kommit hem och berättat samma sak. Jag hade ringt läraren, skolan och pojken på en och samma gång. Anar att du satte hjärtat i halsen både en och två gånger.

  SvaraRadera
 4. Tuff och "skinn på näsan" Go tjej!
  Heja henne och heja dig som fostrat henne.

  SvaraRadera
 5. Tuff tjej, hon kommer klara sig galant här i världen:)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det verkar som den där grabben lägger ner mycket tid och energi på dottern din. Killar kan ju visa sina förälskelser på många konstiga sätt. Och dottern verkar ju ta det med ro.
  Minns att jag fick säga åt min dotter, då hon gick i småskolan, att hon inte fick slänga killarna över verandastaketet när dom blev lite för livliga.

  SvaraRadera