Detta är en bild av mitt inre

tisdag 11 januari 2011

Tråkigt

Somliga dagar blir jag så uttråkad av mig själv att jag vill rymma. Rymningstanken piggar upp. Tills jag kommer på, att vart jag mig än i världen vänder så kommer jag ha med mig själv på köpet.

Detta sinnestillstånd går väl över. Det brukar göra det. Och avlösas av tröstätning. Det är en aning roligare i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Nämenfyfanvataskigduär,nublevkjagsåjävlanssugenpågodisattjagintevethurmanfårmellanrummellanorden.

  SvaraRadera
 2. Fru Gårman sa det viktigaste, men, om jag skulle rymma skulle jag vara ganska glad om jag hade mig själv med, nån som fattar vad jag säger och menar liksom ;-)

  SvaraRadera
 3. Gah!! Hur gott såg inte det där ut!!

  Jag som precis börjat mitt nya nyttiga liv eftersom tom slalompjäxorna krympt (visste inte att såna kunde krympa...)

  SvaraRadera
 4. Haha. Jag är uttråkad och en aning elak. Vet hur bilder på godis triggar igång begäret. Men det är väl bra att ni övar på att motstå frestelser. Jag gör det inte.

  SvaraRadera
 5. Tack för ett gott skratt! Jag har nu gått din kärringskola och garvat ihjäl mig! Det ska nog bli en kärring av mig med! Tog fasta på;

  "Kärringar skvallrar aldrig och pratar aldrig skit om andra människor eller företeelser. De talar bara av egen erfarenhet. Kärringar vet bäst."

  "Jag har alltid rätt. En gång hade jag fel, men då hade jag ändå rätt, om att jag hade fel."

  SvaraRadera
 6. Det är väl kanske det som är problemet, att vart man än flyttar så får man ju dras med sig själv. Och egentligen var det väl där problemet låg. Kanske bättre att gå en kurs i självförverkligande eller nåt.

  SvaraRadera