Detta är en bild av mitt inre

lördag 29 januari 2011

Smal och religiös

Det verkar som om omgivningens planer för Tant Grön är att hon ska bli vältränad och religiös. På jobbet försöker de ju få med mig på olika gymnastiska övningar av tråkigare variant än de övningar som man kanske gör hemmavid ibland..

Och bor man på landet är kulturutbudet sisådär, så dottern som sjunger i kör är så klart väldigt mån om att den goda modern ska gå på körens konserter. I kyrkan. För utan barnkör i kyrkan med snälla föräldrar som lyssnar så skulle kyrksalen vara mer eller mindre tom. De är smarta de däringa kyrkfolket. Men innan barnen sjunger så måste man ju lyssna på någon prälle och då somnar antagligen Tant Grön eller får osynliga men ack så kliande utslag över hela kroppen. Men planen är nog att Tant Grön ska falla för Guds bud.

I bland funderar jag på att flytta till den stora staden igen. Det där med lantluft kan nog vara en aning överskattat. Stundtals är den mer kvävande än härligt skön smog och avgaslukt.

6 kommentarer:

 1. Du kan väl smita in när prällskallen är färdigpratad? Eller maler prästen på mellan alla sånger? Annars är du helt klart välkommen till storstan, när som helst!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det är en rolig präst. Vi hade en som sjöng hårdrock på skolavslutningarna

  SvaraRadera
 3. Det finns små gula öronproppar annars!
  Dom e bra.

  SvaraRadera
 4. Singelmamman, tack för välkomnandet!

  Shamrock, om det är samma präst som förra året så blir det inte hårdrock i alla fall..

  Peatreek, det var ett väldigt bra tips!

  SvaraRadera
 5. Nämen det menar du väl ändå inte? Att flytta till stan alltså. Landet som är så underbart. Halleluja!

  SvaraRadera
 6. En hälsning från en annan stor stad .-) Nattikram!

  SvaraRadera