Detta är en bild av mitt inre

söndag 25 juli 2010

Blandade boktips

Böcker jag läst den senaste tiden och som jag kan rekommendera:

10 kommentarer:

 1. Tack för tipsen. Jag har inte läst någon av dem så nu har jag något att göra resten av sommaren :)

  SvaraRadera
 2. Fallen läste jag också för en tid sedan. Mkt bra!
  Resten av tipsen tar jag till mig. Just nu läser jag om klassikern "vägen till klockricke" av Harry Martinsson. Inte riktigt vad jag är sugen på, men vårt lokala bibliotek är sommarstängt och jag är för snål för att köpa böcker.

  Har du läst "Illusionisten" av John Fowles? Om inte - grattis! Då har du en läsupplevelse framför dig.

  SvaraRadera
 3. Gillade verkligen Mias bok, skrattade högt o högläste vissa delar för maken för att han ska förstå hur vi kvinnfolk fungerar.

  SvaraRadera
 4. ZaZi, Illusionisten har jag i bokhyllan. Började läsa den när jag låg på sjukhus för ett gäng år sedan. Kunde inte koncentrera mig, ville bara hem och sedan dess förknippar jag den med sjukhus och oro.Tyvärr. Någon gång kanske jag läser ut den.

  SvaraRadera
 5. Läser just nu "100-åringen" och den är helt kanon. Har lagt den åt sidan för tillfället eftersom jag vill läsa den på landet

  SvaraRadera
 6. Tack för tipsen, jag har läst de två översta.
  Hundraåringen var kul och lättläst.
  Hypnotisören var otäck, nästan för otäck bitvis...Men bra läsning i alla fall.

  SvaraRadera
 7. En hel bunt med bra böcker jag inte läst, men planerat att göra. Bara den här jobbiga sommaren tar slut så man får lite tid över någon gång.

  SvaraRadera
 8. Hypnositören var FANTASTISKT bra!! Ruggigt spännande, läste den ensam i stugan och tordes inte gå ut på dass o kissa sen.....:-)

  SvaraRadera
 9. Hundraåringen ska jag läsa vid tillfälle, men tidigare har jag bara hört att Hypnositören är överreklamerad, att såååå bra är den inte!? Läste Mia´s Dyngkåt.... på färjan igår, och visst var den kul och kanske läsvärd, men jag blev besviken över att den inte var en bok - bok utan en massa gamla krönikor och blogginlägg, jag visste inte det när jag lånade den.

  SvaraRadera
 10. Mmm. Smaken är som baken..Vissa av er kommer sluka boktipsen andra kommer undra hur jag kan gilla sådant strunt. Tur att det finns så oändligt många böcker. För oss alla.

  SvaraRadera