Detta är en bild av mitt inre

tisdag 6 juli 2010

Facebook del 2

I min statusuppdatering skrev jag att "Barn är bäst på bio". Det var så jag kände, precis just då. Jag älskar mina barn, alltid. Men jag tycker inte alltid om dem. Eller i alla fall så tycker jag inte om när de lyckats stressa mig eller gnälla min hjärna i bitar.

Ofta glömmer jag att jag har bekanta på FB som inte känner mig så väl. Och som inte har humor. Eller det kanske de har men inte min sorts humor. "Barn är bäst på bio" genererade en orolig förfrågan från en bekant om hur jag mår. Skulle vi ses över en fika? Jag mår bra, särskilt om jag slipper fika med dig, svarade jag verkligen inte. Men hade god lust. Jag svarade i stället något glatt om mitt mående och något smått svävande angående möjligheterna att ses. Artig som jag är. Men jag vill hellre tillbringa tid med mina små änglamonster än dricka kaffe med fru präktig. Så det så. Mina barn har nämligen en ljuvlig humor och så är de så goa att hålla om.

6 kommentarer:

 1. Alla mammor känner ju så lite då och då. Det ska man min själ få lov att göra också! Jag älskar också mina tre, men kan ändå ibland önska dom dit pepparn växer - i alla fall nån stund/timme/vecka/månad! ;P
  Likaväl som man kan önska att gubben bodde på månen ibland. Det är inte bara guld och gröna skogar att leva ihopa.
  Humor är fantamej A och O. Att man dessutom kan ha lite rå och tuff humor - det är ju krydda det. :)

  SvaraRadera
 2. Det är faktiskt så att man gillar sina ungar och är tvärless på dem samtidigt ibland.

  SvaraRadera
 3. Ha ha vilken kommentar (den tillhör tveklöst min humor)

  SvaraRadera
 4. Ungar kan verkligen tära på ens tålamod, men om någon utomstående skulle försöka sig på att ta i dom lite hårdhänt får den personen nog akta sig för barnets föräldrar.
  Humor är som att gå balansgång på en smal spång, det är lätt att trampa bredvid.

  SvaraRadera
 5. Haha hoppas du har bloggen kopplad till din facebook-sida så fru präktig får sig en runtur på humorns mörkare sida! Det har tydligen jag har jag märkt, bloggen kopplad alltså, och det känns väl sådär halvkul

  Annars så tycker jag att det där med att alltid älska sina barn men ibland inte tycka om dem var väldigt träffande

  SvaraRadera
 6. Tack för braiga kommentarer, de var bra för ni höll med mig ;-)

  Natosh, jag kommer icke koppla bloggen till FB, inte ens för att uppfostra folk i min humor. Jag har olika liv, ett FB liv, ett blogg liv och ett IRL liv. Fast ibland går det ena in i det andra.

  SvaraRadera