Detta är en bild av mitt inre

torsdag 15 juli 2010

Sommar

En liten människa som är mer i vattnet än på land. Bad hela dagarna och efter middagen det obligatoriska kvällsdoppet. Sommar. När den är som bäst.

9 kommentarer:

 1. Ungar är friska när de vill vara mer i vattnet än på land :-)

  SvaraRadera
 2. Jag vill hellre vara en liten människa i badet en en stor som målar hus om du frågar mig.

  SvaraRadera
 3. Så blir det till ett minne för livet: "När jag var liten var det alltid varmt på sommaren och man låg mest i vattnet hela dagarna".

  SvaraRadera
 4. Frunatmaken, nä måla om hus behöver hon inte. Fy fasiken vad varmt ni måste ha det. Hoppas att du får några kattlika dagar denna sommar och inte bara behöver måla och serva med dryck.

  SvaraRadera
 5. så ska det se ut!

  Jag vill också ligga i badet hela dagen. Men mina barn är så små och fåniga att man bara får sitta vid strandkanten med spade i handen och sand i bikinitrosan.

  SvaraRadera
 6. Hoppas att hon fortsätter på den inslagna vägen och blir en badare och inte en som ligger på stranden i solen (såna är så tråkiga)

  SvaraRadera
 7. Natosh, ja ett av skälen till att det inte blir något tredje barn i denna familj är passandet. Nu kan jag sola och bada hyfsat fritt om jag håller ett öga på ungarna då och då. Minns dock med en suck hinkochspadebaden med hastiga uttryckningar när något barn var ute på bryggan eller lyckades få en kallsup i millimeterdjupt vatten.

  Shamrock, jag tror och hoppas att hon fortsätter vara en badare.

  SvaraRadera
 8. Å plötsligt är de vuxna, sitter o surar på stranden, lek är larvigt, fyllda av osäkerhet o komplex som hindrar halvnaket bus i sjön. Njut idag <3

  SvaraRadera