Detta är en bild av mitt inre

fredag 3 september 2010

Artighet

Det är artigt att hälsa folk välkomna. Det visste jag sedan förr. Fru Venus har lärt mig att så gör man även i bloggvärlden. Så välkomna all följare. Gamla och nya. Kul att ni tittar in. Men jag undrar, vissa följare har inte lagt upp en länk till sin blogg. Betyder det att de inte har en blogg eller att jag måste "googla" på deras alias för att hitt dem? JAG ÄR OTEKNISK och vet inte sådant.

4 kommentarer:

 1. Hej du :-) Jag har tolkat det som att man inte har en blogg, orkar inte börja med googlande och letande. Vill dom inte visa sin eventuella blogg så har de säkert en anledning. Ganska skönt att vara lite oteknisk mellan varven också.

  SvaraRadera
 2. är lika otekniskt anlagd själv och har inte minsta lilla humm om bloggen visas när nån går in på min profil eller va det nu heter...

  SvaraRadera
 3. Jag uppfattar det så att lämnar man ingen länk till sin sida - så har man nog ingen blogg.

  SvaraRadera
 4. Det är artigt att hälsa välkommen tycker jag också MEN jag har lite svårt för smörerier som vissa sysslar med för att få läsare, tex genom att presentera alla sina besökare (vilket genererar att många reggar sig som följare bara för att få lite reklam). Ett tråkigt horeri tycker jag. Det genererar bara enstaka läsare och det är ju läsare man vill ha, inte följare som inte läser. Tycker jag.

  Och. Nu inget mot Fru Venus (jag vet inte hur hon hälsar sina välkomna) utan bara rent allmänt. För jag vet att många raggar läsare genom att välkomna med presentation.

  SvaraRadera